asterixa Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) M-ar interesa piesele din imagine.Si un pret ,daca se poate... Pentru honda cbr 900 rr model sc 33. Editat Noiembrie 3, 2008 de asterixa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_k83 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 imi pare rau... eu nu am piesele respective. In schimb m-ar interesa si pe mine o grila de pe stanga... de la radiator, pentru o honda cb 500 albastra. E chestia aia din plastic ce apara radiatorul. Nu stiu mai multe date tehnice. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ghidon stanga nu-ti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Uitati-va pe ebay.com,ebay.de,etc... .Daca gasiti ce vreti,dati-mi de stire,pot sa aduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_k83 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ghidon stanga nu-ti trebuie? nu-mi trebuie... ca e de-antregul ghidonul. Nu sunt doua! Da o maneta de ambreiaj nu mi-ar strica... Ai cumva? Si cat vrei pe ea! Si zi-mi daca stii cum sa vopsesc, si cu ce motorul. Cu o vopsea rezistenta la temperatura. De culoarea bronzului. Ceva mai inchis... In fine vad eu culoarea, daca stii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate