licinius Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Eeeee... ce sa zic, a fost super misto . Plimbarea a fost facuta pe 01.11-02.11.2008. O plimbare SUPERRR..., am mers pe diferite feluri de vreme ; ploaie , soare, noapte si racoare in prima zi si ceatza la greu aprox 100km ( de se facea abur si apa pe viziera...) si dupa aceea cald , si foarte cald ( pt cum eram echipati) in a 2-a zi. Am plecat 4 motoare ( era cat pe aci sa fim vreo 6-7 ...); cazare la mine acasa in Braila ( sunt brailean si oltean mai nou cu acte in regula ) ;beutura din partea casei .... Poze nu sunt f multe din cauza faptului ca a trebuit sa facem un tur de forta (am privit-o k pe o plimbare capac , asa, ca de sfarsit de sezon...),si nu plimbare de poze ... Sper totusi sa nu fie ultima pe anu asta, daca ne permite vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Frumoasa plimbarea. Nu cumva ne-am intalnit prin Severin, Duminica dupa-masa? Erati la intrarea dinspre Craiova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Da cred ca undeva intre Severin si Simian, daca nu ma insel. Si apropo scuze pt bikerii din Slobozia , adunati la petrom cu care doar ne-am salutat , si nu am avut timp de a ne opri la o vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ha! si radeatzi de mine ca mananc 8 mici, ete aici oameni sanatosi, 10 de caciula!!! si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Frumoasa tura !! Felicitari !! Si sa aveti parte de cat mai multe de acum inainte si fara incidente nedorite !!! ASFALT USCAT !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Frumoasa tura !! Felicitari !! Si sa aveti parte de cat mai multe de acum inainte si fara incidente nedorite !!! ASFALT USCAT !!!!!!! tkn`s , speram la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Al drak el de telefon cu camera Nu cred ca am salvat pozele si ...deci nu am ce sa mai adaug la cele deja existente Super misto ,haleala si pileala ... sa tot traiesti. Licinius super gazda , drumul super , trupa de nebuni , ca sa nu mai zic ca la intoarcere pe autostrada a fost un mic raliu. Dar una peste alta , vremea , drumul , papa si pileala dau nota 10 !! ha! si radeatzi de mine ca mananc 8 mici, ete aici oameni sanatosi, 10 de caciula!!! si la mai mare 10 mici de caciula si citeva fleici plus 2 litri de vin negru de urla instalatia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Da cred ca undeva intre Severin si Simian, daca nu ma insel. Si apropo scuze pt bikerii din Slobozia , adunati la petrom cu care doar ne-am salutat , si nu am avut timp de a ne opri la o vb . Am trecut pe langa voi in drum spre Craiova, dupa care ne-am intors si v-am ajuns pana in Severin. Noi ne ratacisem ) Cautam drumul spre Tg-Jiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate