Mr_ORL Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) bravo ma, ati reinviat coclau' ce dor mi-e de locul ala... clar tre sa fac mobrisca si sa gasesc un mijloc de transport pt ea, si vin si eu cat de curand, ca tare dor mi-e sa mai rup capra acolo @Ina: laser...baga mare Editat Noiembrie 15, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Change of plans: S-a motorizat si prietena mea (CB500 din '96), asa ca maine o sa am program de Ilioara, asa ca nu mai vin la coclau. Bafta si asfalt uscat! felicitari. dar nu mai bine o convingeai sa-si ia enduroaica? bravo ma, ati reinviat coclau' ce dor mi-e de locul ala... clar tre sa fac mobrisca si sa gasesc un mijloc de transport pt ea, si vin si eu cat de curand, ca tare dor mi-e sa mai rup capra acolo @Ina: laser...baga mare hehe, orl, dragule, am vazut pe urbanriders filmuletesi pozele de la coclau, de anul trecut . fa mobra sa marim gasca de iesit la pashunat . te pupa fata. in alta ordine de idei, azi am fo la coclau. 6 grade arata termometrul in oras. 2 perechi de pantaloni si 7 cojoace . eu am fo ok, m-am incalzit de la endureala, dar pisi a inghetat. filmuletul de la hamsterealail postam maine. ne-am mai intalnit cu 2 enduristi, aveau un yamaha yz de 125. mie mi-a placut mult, as mai fi stat, dar...cineva facuse deja tzurtzuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valdemar Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 felicitari. dar nu mai bine o convingeai sa-si ia enduroaica? Multumesc de urari. Io am incercat, da' e mica si abia ajunge la pamant si de pe asta cu picioarele....nu se putea pune problema de enduro Noi sa fim sanatosi, cu utilajele intregi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 atasez filmuletul de ieri facut in padure : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 hehe, orl, dragule, am vazut pe urbanriders filmuletesi pozele de la coclau, de anul trecut . fa mobra sa marim gasca de iesit la pashunat . te pupa fata. daca reusesc, ma alatur gastii, si poate incingem si ceva gratare ca tot e frig afara,,,ne mai incalzim... atasez filmuletul de ieri facut in padure : bravo bre...parca e mai fain pe enduro decat pe carenata de viteza, nu?ai mai multe posibilitati uite pt voi, daca vreti alt traseu placut pt asa ceva: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=2647 enjoy...acolo e super pt enduro...da sa aveti grija la copii, daca sunt cu bicicletele, copii care dau ceata multor motoristi, la intalnirile pt rupt biclele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 no iese careva azi? sau e prea frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) no iese careva azi? sau e prea frig eu ies ...zi unde ne vedem daca ne strangem mai multi Editat Noiembrie 16, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 daca reusesc, ma alatur gastii, si poate incingem si ceva gratare ca tot e frig afara,,,ne mai incalzim... bravo bre...parca e mai fain pe enduro decat pe carenata de viteza, nu?ai mai multe posibilitati uite pt voi, daca vreti alt traseu placut pt asa ceva: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=2647 enjoy...acolo e super pt enduro...da sa aveti grija la copii, daca sunt cu bicicletele, copii care dau ceata multor motoristi, la intalnirile pt rupt biclele interesanta ideea cu padurea. deci e musai sa rezolvi cu mobra cat mai repede . noi deja ne gandim sa strangem cuie pentru anvelope, sa ne dam pe zapada cu prima ocazie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) eu ies ...zi unde ne vedem daca ne strangem mai multi care mai multi ca inafara de mine si tine nu mai stiu sa vrea sa iasa careva... Editat Noiembrie 16, 2008 de Donnie Darko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 mai iese careva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate