univet Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Cu tobe MIVV - suna bestial. Are 8000 km. Vreau insa sa-mi iau chopper. Ma intereseaza un schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Suzuki marauder vz800 + diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 Suzuki marauder vz800 + diferenta? Ce an si ce culoare? Aici in Constanta majoritatea au choppere....si cu naked-ul constrastez.... nu am nici curbe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 Marauder am avut....e buna dar e cam putin ptr breva mea. Ar merge un Vulcan de 900 sau chiar 1500 plus dif. Ar merge si Volusia sau Intruder de 1100. Sau Shadow in buna stare. Sau VTX plus dif (de la mine bineinteles. Nu-mi plac Dragstarele (prea joase) si nici Harley - care arata bine numa pe partea fara cric. Ailalta e prea umflata......zici ca-i scuter. Pacat ca suna asa de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ..........apoi greu vei gasi unul care vrea sa scape de Chopper........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Marauder am avut....e buna dar e cam putin ptr breva mea. Ar merge un Vulcan de 900 sau chiar 1500 plus dif. Ar merge si Volusia sau Intruder de 1100. Sau Shadow in buna stare. Sau VTX plus dif (de la mine bineinteles. Nu-mi plac Dragstarele (prea joase) si nici Harley - care arata bine numa pe partea fara cric. Ailalta e prea umflata......zici ca-i scuter. Pacat ca suna asa de bine... Este ca ma pricep la chopere?....Inseamna ca merit unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate