NaeL Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 salut imi trebuie si mie o sa aproximativ ca aia din avatar, dar sa arate bine stiti pe cineva care poate sa faca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 salut imi trebuie si mie o sa aproximativ ca aia din avatar, dar sa arate bine stiti pe cineva care poate sa faca ? Nu inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 12, 2005 Autor Share Postat Octombrie 12, 2005 adica cine confectioneaza shei de motocicleta ? partea aia pe care stai cu posterioru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 aaa.. sunt greu de cap. nu cred ca te ajuta daca iti zic de cineva care sta la 500 km de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 Pai la un atelier de tapitzerie poti intreba. Ai piesa de plastic sau nu ai nimica? Daca nu ai nimica formeaza una din metal, tabla cu intarituri si o imbraca in burete si dupa aceea cu piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 VorbeÂşte cu Rabinul Âşi zii că vrei să ți-o facă Robert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 13, 2005 Autor Share Postat Octombrie 13, 2005 are cineva sa facuta de el sa imi fac si io idee de cum arata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 salut, am un prieten care face sei,fii mai specific, pentru ce motor vrei, cam ce model, etc.amicul meu poate face sei mult mai reusite relativ la ce se vede in poza, pot exemplifica cu niste poze preturile ar fi cam asa: daca doresti numai coperta pentru o sea existenta ar fi 700 mii daca vrei sea completa burete, coperta ,suport metalic, (sea completa)...1500000,seaua va fi trimisa contra ramburs incerc sa ti atasez o poza.seaua motocicletei din poza e facuta de el numele lui e catalin palenciuc si nr de tel :0747676918 se pot face si pernute pt sissy bar, trebuie trimise numai masurile si un model apropiat, (eventual un desen) costul e 500 mii , livrarea va fi facuta tot contra ramburs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 salut NAEL ,titlul topicului lam modificat eu asa intelege lumea mai bine ce vrei.... uite aici iti dau un link si daca citesti cu atentie iti poti face tu singur seaua....ia arunca o privire in linkul asta ca merita /index.php?showtopic=7527 L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 14, 2005 Autor Share Postat Octombrie 14, 2005 mersi pb e ca daca o fac io (nu ca ash avea timp) nu o sa iasa destul de prost finisata. vreau ceva sa arate cat mai bine si de aia am ales sa apelez la cineva care se pricepe, eventual si cu referinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Salut! Anu' asta,pina acum,am schimbat fata (pielea sintetica) la vreo 5-6 sei,plus modificat una de Nipra...Poti s-o vezi la Janel...Cu totu' a costat-o vreo 400.000...Daca vii cu tabla goala (fundu',na!),o sa te coste ceva mai mult,trebuie izopren,pentru asa-zisul burete...plus prenadez...Vrei un sfat,suna-ma la 0722.56.44.09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 pina la urma tiai luat uralul asta MAI nael.....vezi ca se potriveste seaua de la virago,poate gasesti pe la careva salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate