Florin Daniel Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Salutari pentru a opta oara din seria plimbare, Sau cum spune romanul “back in business” sau "back in alchool" Va propun inca o plimbare poate ultima pe anul asta, (asa am zis si data trecuta cu Fagarasul , Cheia, Bran si Caciulata) cu doua nopti de cazare in weekend-ul sambata 29 noiembrie – 01 decembrie ( zi libera de la stat pentru toata lumea, sper). Locatia de cazare se afla in PREDEAL la o pensiune de 3 *** (camere cu baie proprie) . Este situata la 1,4 km de partie unde vom incerca sa practicam sporturi extreme: datul cu punga, cu capacul de wc sau direct cu bucile asta daca vom avea zapada naturala ca partia din predeal are si zapada artificiala, nu? Daca nu ne dam pe scari. Banuiesc ca v-ati dat seama ca mergem cu conservele, asa ca la capitolul transport o ne coste mai putin decat cu moto tinind seama ca impartim gazul astfel incat sa fim 4 intr-o conserva. Bugetul estimat se invarte in jurul sumei de 260 lei/persoana din care: - 235 lei cazare/pers pentru 2 nopti + cina sambata seara, mic dejun / pranz / cina duminica si mic dejun luni dimineata. - 25 lei benzina sau motorina. Avem 24 de locuri disponibile impartite astfel : 4 camere twin bed - 8 camere matrimoniale ................Prin urmare putem incepe...........Avansul de 50% adica 120 lei este obligatoriu pentru cei care doresc sa mearga. Preturile sunt valabile de sambata pana luni , prin urmare nu pot aranja ceva pentru cei care doresc sa vina doar pentru o noapte. pentru inscrieri ne auzim la numarul de telefon 0749 158 068 Florin sau adresa de mess vf_daniel Editat Noiembrie 5, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) eu 1 loc .. sunt primul pe lista? ) Editat Noiembrie 5, 2008 de undoo99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Meniu: cina de sambata seara: cascaval pane frigarui asortate piure de cartofi salata muraturi paine papanasi mic dejun duminica bufet suedez pranz duminica: ciorba de pui taraneasca snitel pipt pui cartofi gratinati salata asortata de vara paine cina duminica seara: ficatei pasare la tigaie piept de pui la gratar cartofi prajiti clatite cu ciocolata paine mic dejun luni bufet suedez ORELE DE SERVIRE A MESELOR LE STABILIM LA FATA LOCULUI. Editat Noiembrie 5, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ca te-am lasat eu 1 loc + vedem pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) undo 99.........................andi........1 loc gingiu........................stefan.........1 loc florin-v....................florin si iulia...2 locuri Ocupate 4 ........libere 20 Editat Noiembrie 5, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Trece si la mine 2 dar cu ? ....sa vedem cum rezolva Vera la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Din pacate pentru mine pica nashpa perioada...sunt alegerile parlamentare shi trebuie musai sa fiu prezent la job...asha ca nu sunt sigur daca voi putea merge...mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Pretendenti nimic..........ce facem o anulam??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nu anulam mai e timp, asteptam sa ne adunam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Astazi este ziua de nastere a Inei (inascorpio) LA MULTI ANI SORO SI SA AJUNGI LA 100 DE ANI TOT PE MOTOR !!!!!! Editat Noiembrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Astazi este ziua de nastere a Inei (inascorpio)LA MULTI ANI SORO SI SA AJUNGI LA 100 DE ANI TOT PE MOTOR !!!!!! Multumesc!!! Asa si tie, ca sanatatea e cea mai importanta!! on topic: eu vin siiigur, doar ca pe mine ma pui doar la mese, ca o sa stau cu voi ziua... si noptile pana ne-om baga la somn. dar mai am un frate in timisul de sus... si mi-a zis si el si soatza lui ca ma capacesc daca nu vin sa stau macar noaptea la ei. Asa ca , daca ma primiti asa, eu vin. si ca sa impac si capra si varza, o sa stau la el pt somn si cu voi la masa si distractie. @ si mai am 2 locuri libere pt sinaia. care isi ia inima in dinti, cu moto sau masina, de azi sau de maine, pana duminica, va astept. masa festiva o sa fie maine seara. pup! iar luni, 10 noe 2008, de pe la ora 19.00, va astept PE TOTI si PE TOATE (inclusiv Bea, daca citesti) la bar la apashu (in regie, pe strada cu restaurantul shorley si pui de urs, dar mai in fatza si vis-a-vis de ele... adica pe stanga, unde or sa fie motoare parcate. Sa nu veniti cu tort, ca azi e ziua mea si nu mai suflu inca odata si nici cu flori..ca n-am unde sa le iau pe motor @ si mai am 2 locuri libere pt sinaia. care isi ia inima in dinti, cu moto sau masina, de azi sau de maine, pana duminica, va astept.masa festiva o sa fie maine seara, la hotel "Palace" din Sinaia. Editat Noiembrie 7, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 LA MULTI ANI SORO ..SA NE TRAIESTI O MIE DE ANI FARA REPARATII..... nasule cred ca merg si eu..deci locuri la baiatu aici....ADJUDECAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) undo 99.........................andi........1 loc gingiu........................stefan.........1 loc florin-v....................florin si iulia...2 locuri allyen..................florin si .2 locuri 18 libere..........6 ocupate Editat Noiembrie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 undo 99.........................andi........1 locgingiu........................stefan.........1 loc florin-v....................florin si iulia...2 locuri allyen..................florin si .2 locuri 18 libere..........6 ocupate Locuri la vila alturata avetzi??? Daca nu trece-ma si pe mine cu 2 persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 undo 99.........................andi........1 loc gingiu........................stefan.........1 loc florin-v....................florin si iulia...2 locuri allyen..................florin si ............2 locurI gacsenieor............andrei............ 2 locuri 16libere..........8 ocupate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indecisul Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nu uita sa ma treci si pe mine (olteanu cu care ai vorbit la tel) si in proportie de 90% si pe tipul celalalt din caracal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Maine trebuia sa platesc avansul pentru cazare, dar cum de data asta nu am putut sa ne strangem (ca grup) sunt nevoit sa o anulez. Editat Noiembrie 12, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Maine trebuia sa platesc avansul pentru cazare, dar cum de data asta nu am putut sa ne strangem (ca grup) sunt nevoit sa o anulez. ?? dar nu putem sa ne adunam si sa gasim pe loc? predealul e o zona cam dificila... ca toata lumea "da o fuga" in weekend... dar, daca la vila asta nu se mai poate... eu pot sa caut la altele si mergem daca putem, daca nu, nu.. E mai bine cu avans, ca stii ca vine lumea. Si fara avans, toata lumea spune ca vine, si te trezesti ca ...ioc!!! Hai sa cerem parerea tuturor si sa vedem ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 ca sa obtin pretul asta am luat toata vila asa cum facem de obicei, in rest tot predealul fara 120 lei/noapte la aceleasi conditii nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indecisul Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 io merg oriunde si oricum numa sa plec de acasa asa ca hotarati-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Dragii mei... Hai sa petrecem impreuna si de revelion!!!!!!!!!!!! Am postat aici ce-am gasit. /index.php?showtopic=292214 Va astept!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate