pepsi Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Aveti careva poza de BMW vechi vechi de prin ani '30-'40 ??? nu stiu ce model ii, ii trebe la un coleg si noah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Am fotografit eu la SIAB o EMW, un model dezvoltat dintr-o BMW din 1937. O sa scane poza si am s-o pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 13, 2005 Autor Share Postat Octombrie 13, 2005 ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Fii "antena"! BMW R 12 si BMW R 75 Mi-am mai amintit ceva...mai poti gasi poze si aici: /index.php?showtopic=20780 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Dar motocicleta aia are motorul monocilindru sau boxer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 (editat) Uite aici poze cu BMW R12 + date tehnice http://www.autogallery.org.ru/bmwr12.htm Pe acelasi site mai gasesti si alte modele Editat Octombrie 13, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Am si eu ceva poze de BMW vechi fiind un admirator deocamdata. Mai vechi Si mono Hmmmm Pre BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 (editat) Am si eu ceva poze de BMW vechi fiind un admirator deocamdata. Mai vechi Si mono Hmmmm Pre BMW? Ultimul e ZUNDAPP (spaima frontului de V)cu atas care nu poate fi detasat de motocicleta. Zundapp- firma care a scos modelul dupa care este copiata Mobra (imi scapa numele) Editat Octombrie 14, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 si nu stiu de ce dar asa am o vaga impresie ca primul e un mandru M72... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 14, 2005 Autor Share Postat Octombrie 14, 2005 ms pt poze, trebuia la un prieten, ca vrea sa ia ceva bmw vechi de la o batranica, nush ce mondel ii, numa ca ii vechi si vroia sa vada cam cum arata asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Hi, Mai mult decat poze puteti gasi pe http://www.veteran.ro descriere BMW R35 , cu poze, etc... chiar in mica publicitate este un Bmw de vanzare. . .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Moto comuniste , nu exista sa nu se scoata atasul. moama topic vechi, shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Hi, Scuze , dra tre sa corectez pe site se vede un BMW R 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate