abil-psihic Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 As fi foarte recunoscator daca s-ar gasi cineva care sa-mi vanda si mie un contact de frana fata. Al meu a facut scurt si s-a topit, iar acum, cand pun frana, stopul spate nu merge si s-ar putea sa ma trezesc in curand cu o conserva in carca. Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 subscriu si io cu aceeasi cerere... dak e cineva mai indemanatic si poate "fabrica" asha ceva contribui cu bere, nishte contacte (lame) de releu, placutza de textolit si suruburi sper ca nu am stricat topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 (editat) Eu merg de 2 ani cu un contact (switch) de mouse lipit pe o bucata subtire de cauciuc pe rezervor chiar sub levierul de frina ( frina pe disc ), apoi cu 2 fire de cablu UTP pina la papucii de la jug. Dureaza putin aranjarea switchului dar daca e bun si super-glue-ul la fel, tine si un sezon. Pina acuma am schimbat vro 3. Acuma nu stiu daca merge si la frina pe tamburi PS: fara contactu pe fata la frina nu vroia sa-mi dea ITP-ul .... Editat Octombrie 14, 2005 de topi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 un contact (switch) de mouse lipit pe o bucata subtire de cauciuc pe rezervor chiar sub levierul de frina ( frina pe disc ), apoi cu 2 fire de cablu UTP pina la papucii de la jug ce cauta switch-ul de mouse pe rezervor? il apesi cu genunchi cand franezi? las' ca il rezolv io sapt asta si postez o poza ca asha nu mai merge... ma duc sa "proiectez" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Gasiti contacte din astea la cristi tnaru sau in targ duminica. Cam 100k. Mai bine decat orice improvizatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Rezervoru cu lichid de frina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate