PinkHelmet Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Sarbatori fericite si caldura cat mai repede ca n-am costum de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 incepe sezonul. uite poze cu Manelistu' in tzoale noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Frumos ii mai sade. Sa-i priasca! uite aici ce tobe vrea a mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Frumos ii mai sade.Sa-i priasca! uite aici ce tobe vrea a mea: multumim frumos cred ca suna foarte frumos cu tobele alea seamana orecum cu ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 i-am mai sugrumat oleaca tobitele ca se auzea pana dincolo de Burgas ... Mesaj completat one last shot: Mesaj completat noutati La multi ani si km. la toata lumea! Mesaj completat some minor changes ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Ce mai fac guzzi-stii? Pregatiri de sezon, ceva? Eu m-am apucat de treaba, Sobolanu' meu e imprastiat prin jumatate de atelier in vederea pregatirii de sezon. Revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) Tradeaza, ce sa faca. Guzzi a mea e de vanzare (800e neg.) dupa aparitia Vulcanului. Tradeaza, ce sa faca. Guzzi a mea e de vanzare (800e neg.) dupa aparitia Vulcanului. Nu mai este valabil. Si-a gasit o casa noua. Editat Septembrie 24, 2011 de PinkHelmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate