Vince Black Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 buna! am si eu un piaggio ciao,, care merge super fain! si frana pe spate de vreo luna nu prinde! adica oricat reglez la maneta... jos la surub la cablu.... nici cum nu prinde! decat ffff putin!!! ce sa fac? frana pe spate e cu tambur sa fie oare ferodourile? astept advice! ms SPEED KILLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 poate sa fie calblul gripat , desfa si vezi dc sunt uzatzi sabotzii sau sa nu fie axul parghiei de la tambur gripat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Octombrie 14, 2005 Autor Share Postat Octombrie 14, 2005 mersi ! maine il desfac ! si ma uit! sper sa nu fie problema mare! u ce motoreta ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 mobra , dominator si xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 daca a aparut brusc problema, nu e vorba de uzura sabotilor in cazul asta fie a intrat apa , file ulei cumva acolo cel mai bun diagnostic e intotdeauna cel pe care-l pui dupa ce desfaci ansamblul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 daca a aparut brusc problema, nu e vorba de uzura sabotilor in cazul asta fie a intrat apa , file ulei cumva acolo cel mai bun diagnostic e intotdeauna cel pe care-l pui dupa ce desfaci ansamblul cu pricina Bah, da ce frecventa ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 nu cumva i-ai schimbat uleiul din diferential ?! mai mult ca sigur ca a ajuns ulei pe saboti tre sa ii scoti si sa ii stergi bine cu diluant, da' oricum nu o sa mai tina frana ca inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Octombrie 21, 2005 Autor Share Postat Octombrie 21, 2005 ms ms pt sfaturi! inca nu am apucat sa l desfac! dar la roata din spate nu am umblat nimic! cu sau fara ulei! doar am scos o ...am avut pana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 VErifica sa vezi daca culiseaza bine cablul prin protectie iar daca raspunsul e DA atunci nu ai alta sansa decat sa desfaci sa verifici sa vezi unde e problema ca altfel sunt doar supozitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate