Kali Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 (editat) io am deschis topicul pt ca, din greseala, am ajuns mai devreme in Bucuresti decat restul. Greseala se numeste job in presa Voi ati avut aparate foto, asa ca.. bagati mare. Io am avut doar caine. A fost tare fain!!! Silver Pistons, Dac Motors&many many friends Alveolo, lua-mi-ai legatura Editat Octombrie 16, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Foarte bine ai facut ca ai deschis topicul. Vreau sa vad ce-am pierdut. Pozzeee. PS: am auzit ca a nins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 si ca sa citez...: "sa traiasca mata' care te-a facut... datorita mati' noi te-am cunoscut... AXOAXOO... !" ati ratat cascadoria lu' ANE (concubina lu' Demostene) care a fost ceva de genul cu scaunul si aterizare in mlastina si "capra" lajar...chiar dak era capra de taiat lemne chiar daka mi-a inghetat si apa de la genunchi de frig m-am distrat La multi ani MOna!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 si ca sa citez...: "sa traiasca mata' care te-a facut... datorita mati' noi te-am cunoscut... AXOAXOO... !" ati ratat cascadoria lu' ANE (concubina lu' Demostene) care a fost ceva de genul cu scaunul si aterizare in mlastina si "capra" lajar...chiar dak era capra de taiat lemne chiar daka mi-a inghetat si apa de la genunchi de frig m-am distrat La multi ani MOna!... Eu n'am ratat cascadoria si se zice LMA Mona bah! Vreau si eu poze sa'mi mai amintesc ce si cum ca o parte e ceata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 iar cantam???? sa traiasca ...... shi pozele sunt prin alta parte, nu tzin minte exact acu ca mi-e somn!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate