lupu' shui Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Tirziu, este adevarat, am pus cap la cap citeva fotografii facute in primavara, la acel "surogat' de Dakar. Pe unele le-ati vazut in De Teren. Sa nu-mi luati in nume de rau epitetul cu care am caracterizat Central Europe Rally, dar cam asta a fost, dupa ce organizatorii ne-au dat flit la Lisabona. Sint si ceva filmari, dar Youtube nu ma lasa sa le postez, pentru ca-s prea lungi.... Link-ul pentru poze-i asta: Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Pozele sunt de la antrenamente ? Fii te rog mai explicit. Dakar e maxim si sunt convins ca intreruperea lui a fost inspirata. Pacat de eforturi si vise neimplinite... Bafta anul asta. V-ati inscris ? PS: ce draq cauta iveco ala obosit pe traseu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate