bkomy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 buna sunt nou pe forum.am si eu o nelamurire. mi-am cumparat o honda de ceva vreme si face un zgomot ciudat la lant.m-am uitat atent la lant si am vazut ca are o zala diferita de celelalte.e alta culoare si nu e pe aceeasi linie cu restu zalelor,fiind mai ridicata. e normal asa ceva? merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shory Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 zala diferita ca forma poate sa fie e zaua de legatura, normal, cand invarti roatape loc poti observa mai bine cum ruleaza pe pinion.daca nu o descurci baga o poza si poate te lamuresc.SHORY Motozone.ct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 zala diferita ca forma poate sa fie e zaua de legatura, normal, cand invarti roatape loc poti observa mai bine cum ruleaza pe pinion.daca nu o descurci baga o poza si poate te lamuresc.SHORY Motozone.ct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate