razvanusv Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Marcos, sa te faci bine! Sanatate maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 hai tizule fa-te bine! ma bucur ca operatia a fost ok! keep up the good spirit! Mersi mane, si mult succes si tie la operatie ... sa ne vedem in vara pe caprite Eu in 3-4 luni am ceva sperante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 plagiat )) insanatosire grabnica Marcos! Felicitari Ovidiu Gata! sa nu mai auzim de accidente ... pana la primavara ne putem face de cap Four wheels move the body, GSX-R move the soul PLAGIAT ! sa traiesti , asfalt uscat SI drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b09etx Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Multa sanatate si sa te refaci rpd.sa nu mai fie cazul sa trec cu gasca pe la spital sa ajung aproape sa leshin pe acolo k sar asistentele pe mine sa imi ia tensiunea.poi knd am vazut-o pe tanti aia care a venit cu haparatu detensionant,m-am facut bine pe loc,avea fro 90 kile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate