Sari la conținut

razvanusv

Super Membru
  • Număr conținut

    1.034
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razvanusv

  1. Poate face cineva reupload si sa puna aici linkul?
  2. http://www.live leak.com/view?i=d19_1344538934 Bis! Bis!
  3. Am incercat sa-l contactez pe baiat dar are telefonul inchis. Se numeste Roli si locuieste in Drumul Taberei. Se deplaseaza un amic de-al lui catre locul accidentului pt a afla mai multe. Daca voi afla date noi, voi anunta. Apocalypse2007, daca as fi fost la locul accidentului sau aveam detalii, cu siguranta le scriam aici. Tu ce detalii astepti?
  4. Din ce citesc, e posibil sa fie fosta mea mobra. Incerc sa dau de persoana careia i-am vandut-o dar nu-i gasesc numarul de telefon.
  5. Asa-i, astia din provincie sunt plante.
  6. razvanusv

    Blue Bird

    Sa va stapaniti sanatosi ! De acum, ai contradictie intre user si mobra. Te asteptam din nou la Banditmania sa ne zici ce naspa e fz-ul si ca vrei din nou B Kult.
  7. http://www.220.ro/faze-tari/Trupa-Pe-Motor/mIdLAs1eG6/
  8. Nu iar... Mai bine inchideti topicul de pe acum. Moderatorii sa adauge ei informatii...
  9. Mansonul iese in 3 secunde daca apuci sa il tuguesti un pic sa-i dai cu niste apa/scuipat orice altceva intre el si teava. La fel, cand e sa-l pui la loc punand alcool tehnic/spirt/muci/scuipat/apa etc. sta bine pe teava si iese usor data viitoare.
  10. Lasati nakedul, naked. Parbrizul ala e zero, nu are nici o functionalitate, in plus strica si aspectul mobrei. Just my 2 bani...
  11. Salut gixxeristi, Ma pregatesc sa iau un k4 1000. Nu cunosc gixerele in general, vin de le Bandit. Sugestii, pareri, bube?
  12. Black Label, tot dau refresh sa vad daca mai rade cineva de postul tau sau sunt doar eu... Sanatate mobristului.
  13. Nu am avut nici o experienta cu Saito pana acum si nici nu am auzit alte pareri despre ele. Paul zice ca nu sunt de isprava.
  14. Ca placute, pentru Bandit eu am utilizat Brembo. Abia atunci am simtit ca hotul poate sa franeze, in rest, cu EBC, SBS, (s.a.), praf in ochi. Dadeam in frane cu ele, exact ca la Jawa.
  15. Tudore, asa-i, eu sunt călăul grupului. Serios vorbind acum, poate ne intalnim un grup mai mare la bere...
  16. Intrebi sau afirmi? Noi n-avem, defapt, motoare, ne dam doar pe forum. Paco, ti-a raspuns Szerzo fiindca ea ie purtatorul de cuvant al grupului. Data viitoare cand scrii pe forum, fa o programare inainte. Te tzucui
  17. Se desface foarte usor. Ai 2 suroabe de scos si atat...cablul de soc nu incurca deloc. Spor la bricolat.
  18. La data 19-03-2012 autoturismul cu numarul de imatriculare B-20-ZFB este asigurat la societatea: OLT
×
×
  • Creează nouă...