asklepios Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 caut o adresa unde as putea gasi termocuple de diferite marimi si temperaturi.mi s-a stricat si as prefera sa nu o cumpar de la reprezentantza unde costa 100 de euro. a mea are filet de 16 cu pas de 1.5 si un singur cuntact in cap.scrie pe ea 100-on si AJ2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 am eu unul asta e nu??/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 am eu unul asta e nu??/ asta pare a fi.e noua?la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 22, 2008 Admin Share Postat Noiembrie 22, 2008 asta pare a fi.e noua?la ce pret? Du.te si tu la orice magazin auto cu ea si gasesti acolo una care se potriveste si la pas si la valori. In general de la masinile coreene,japoneze,dar eu am gasit si de Opel,Skoda,etc care sa se potriveasca la motoare. Bafta. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 Du.te si tu la orice magazin auto cu ea si gasesti acolo una care se potriveste si la pas si la valori.In general de la masinile coreene,japoneze,dar eu am gasit si de Opel,Skoda,etc care sa se potriveasca la motoare. Bafta. Luigi Vicol pai am fost si nu echiar asa de simplu.am vazut un catalog intreg dar nu se potrivea niciuna.mai caut oricum ca pana la vara mai este.daca nu cu 100 de euro cat vor astia pe ea imi comand radiator nou cu filet in care sa mearga cea mai des intalnita termocupla,ca oricum e vechi si lipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate