Sari la conținut

Schema Electrica Kawa El 250


colibita
 Share

Postări Recomandate

eu am unul de vanzare... am undeva un contact care-mi da de furca... de aceea imi trebuia schema electrica... eu nu fac discriminari...

 

cele bune

 

luci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Discriminari nu fac nici eu, ca nu am de ce :finger: Incerc numai sa-i adun pe proprietarii de EL250 pentru motive practice. Fara reprezentanta Kawasaki in Romania noi suntem copiii nimanui. Daca nu adunam la un loc putinele date tehnice pe care le avem, cautam de naucim. Numai eu stiu cat am cautat pe net dupa cartea asta tehnica. Nu gasesti mai nimic, e plin de informatii despre Eliminatoarele mari, la fel e plin de modelul de 125, aflat inca in fabricatie, da' 250-ul parca nu exista. Obisnuit fiind cu comunitatea Honda, foarte puternica, mai ales comunitatea posesorilor de CX-GL, mi s-a parut frustrant ca la Kawa nu exista mai nimic. Noroc cu un olandez, proprietar de un ZL de 900 sau 1000, care avea cartea asta tehnica si mi-a dat-o ca sa o pun pe net.

Concluzia: daca mai aveti careva ceva informatii tehnice de genul asta, altfel decat pe bani, puneti-le pe net sau trimiteti-le mie ca sa le postez pe pagina mea, ca sigur se gasesc altii in nevoie.

 

PS. Am si vizitat pagina pusa in semnatura, pare interesanta, mai ales ca in perspectiva vreau sa dublez herghelia, sa-mi iau un enduro.

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...