sangre Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) vand apridere ruseasca ...sunt ca alea de care aducea Dani cu bobina electroncia plastificata diferenta e ca asta e ruseasca si are senzor montat de minte (dar il am si pe ala original) e noua merge perfect..... pret 2600 000... proba cat vrea cumparatorul mai dau pe langa asta si alte tampenii de la vechea mea aprindere + 2 bobine de dinductie de dacia + 2 relee de incarcare de dacia...NOI toate pachet la 2 600 000 din pacate nu am poze Editat Noiembrie 14, 2008 de sangre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 vand apridere ruseasca .... ..de ce n-o pui la ural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 pai e pe ural apridnerea....dar in curand nu o sa mai am ce face cu ea.... o sa-mi iau una Ducati de la Ural moto... asa ca pe asta o marit!! daca tot am alternator de 500 de W macar ii pun si aprindere de la mama lui! se da la pachet! ieftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! 240 ron!!! aprindere nou nouta!!!!mai am si cutia la ea....este cutiuta cu un motociclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 ....este cutiuta cu un motociclist! ..cu motociclistul negru, sau verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 ..cu motociclistul negru, sau verde? e verde parca.... aprinderea este ruseasca nu ucrainiana are capacul pe aprindere din tabla galvanizata asa nu neagra... bobina de inductie electronica neagra capsulata in plastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salut. Este aprinderea ruseasca, sa-i spunem originala. Personal sint foarte multumit de ea. Cine are asa ceva stie despre ce e vorba, cine nu... sa-si cumpere. Si a scapat de multe " dureri de cap". Asa ca... bafta la vinzare Bogdane. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salut. Este aprinderea ruseasca, sa-i spunem originala. Personal sint foarte multumit de ea. Cine are asa ceva stie despre ce e vorba, cine nu... sa-si cumpere. Si a scapat de multe " dureri de cap". Asa ca... bafta la vinzare Bogdane. Numai bine. pedala si la drum!dar se recomanda aprindere electronica merita! e putin spus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salut. Este aprinderea ruseasca, sa-i spunem originala. Personal sint foarte multumit de ea. Cine are asa ceva stie despre ce e vorba, cine nu... sa-si cumpere. Si a scapat de multe " dureri de cap". Asa ca... bafta la vinzare Bogdane. Numai bine. ..pritenii stiu de ce!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate