12adu Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Mai baeti, stie cineva cum se numeste chestia de cauciuc dintre filtrul de aer si carburator la Ij? Nu de alta, da sa stiu si io ce caut. A mea e cam rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 chestia aia de cauciuc dintre filtru si carburator aaaa.... nu stiu daca gasesti, eu n-am gasit si am luat pana la urma filtru' complet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 burduf de planetara sau de la manetade viteze de dacia, taiat cu foarfeca si legat cu sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 sau asa! gata! plec sa vad liniutzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Octombrie 22, 2005 Autor Share Postat Octombrie 22, 2005 Aha, deci tre' sa ma descurc cu alte cuvinte. O sa mai vad io. Asta dupa ce'mi repar amortizorul rupt. Bineinteles ca s'a rupt in timp ce mergeam. Noroc ca n'aveam viteza si era la margine de strada. Oricum am cazut, dar ushurel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 sau de la aspirator furtun:P sau alte echipamente industiale furtune cu insertie panzata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate