xmotor Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Va invitam sa testati noile motoare KTM 2009 !!! va asteptam si maine de la ora 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Va invitam sa testati noile motoare KTM 2009 !!! va asteptam si maine de la ora 10 si KTM 990 SMT e model 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 pai a-ti fost si azi? eu stiam de pe pro-bike.ro ca a fost decat pe 17-18 octombrie. Sau am avut o impresie gresita? Maine oricum sunt la munca si nu pot veni ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 multumim ca ati spus din timp de eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 pai a-ti fost si azi? eu stiam de pe pro-bike.ro ca a fost decat pe 17-18 octombrie. Sau am avut o impresie gresita? Maine oricum sunt la munca si nu pot veni ( ala a fost la Bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate