duke nunkem Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Vreau sa-mi fac un trocarici sa ma duc la paine si la strand. Variante: Bicicleta cu roti mari (gen tohan) cu motor de : pocket bike cu angrenaj pe lant piaggio ciao cu angrenaj direct pe cauciuc A vazut careva ceva de genul asta? Exista kituri de vanzare prin Romanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 http://www.okazii.ro/catalog/15285730/BICI...TA.html#galerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sony<3 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 dute la intersectia 13 sept langa liceul barbu . si vezi ca in fata la restaurant este o bicicleta gri de vanzare nu stiu sigur cat cere pe ea dar . nu e scumpa in jurul a 5 mil cam asa. cu motor de 49 cc am impresia bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_radulescu0175 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 cum pot contacta vanzatorul fara sa imi fac cont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 cum pot contacta vanzatorul fara sa imi fac cont? Fara sa-ti faci cont nu poti sa-l contactezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Vreau sa-mi fac un trocarici sa ma duc la paine si la strand. Variante: Bicicleta cu roti mari (gen tohan) cu motor de : pocket bike cu angrenaj pe lant piaggio ciao cu angrenaj direct pe cauciuc A vazut careva ceva de genul asta? Exista kituri de vanzare prin Romanica? Da de ce nu mergi cu bicicleta asa cum e ea (e mai sanatos)? Daca ii pui motor strici tot farmecul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sony<3 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Da de ce nu mergi cu bicicleta asa cum e ea (e mai sanatos)? Daca ii pui motor strici tot farmecul. dupaia isi strica el plamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 E super oferta aia de pe okazii, si am avut o motoreta riga cu motorul varza, daca stia luam motorul asta, asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 http://www.okazii.ro/catalog/15285730/BICI...TA.html#galerie Seamana cu alea de pocket bike. Sunt curios daca sunt la fel. Daca da, atunci e scump - un motor de pocket bike e max 3 mil in Autovit. Mai fac americanii aia nebuni cu motoare de trimmere (36cc 2t, cu ambreiaj centrifugal inclus, sau Honda gx 50) - cu actionare direct pe cauciuc. M-am uitat pe la Hornbach si am gasit un motoras din asta la 4 mil. La bicicleta e destul de naspa cred varianta cu pinion pe butuc pentru ca forteaza spitele care nu sunt facute pentru vibratii, socuri samd. Eu mai degraba inclin spre o solutie cu actionare pe cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Vreau sa-mi fac un trocarici sa ma duc la paine si la strand. Variante: Bicicleta cu roti mari (gen tohan) cu motor de : pocket bike cu angrenaj pe lant piaggio ciao cu angrenaj direct pe cauciuc A vazut careva ceva de genul asta? Exista kituri de vanzare prin Romanica? Vindea un mosulica la mine in targ vreo 3-4 motorase de-astea ... aveau prindere pt cadru si prindeai cu lant la pinioane... vindea cu 250 ron...dar,daca-i aratai 200 iti dadea unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Marele avantaj al bicicletei motorizate este c-o poți băga în casă noaptea. Dacă la serviciu ai unde s-o parchezi într-un loc păzit, cred că e cea mai bună soluție. ÂŞtiu, nu fuge cu 70, nu arată bine, dar dacă nu-ți pasă de "lume", cu bicicleta motorizată îți faci treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Marele avantaj al bicicletei motorizate este c-o poți băga în casă noaptea. Dacă la serviciu ai unde s-o parchezi într-un loc păzit, cred că e cea mai bună soluție. ÂŞtiu, nu fuge cu 70, nu arată bine, dar dacă nu-ți pasă de "lume", cu bicicleta motorizată îți faci treaba. are un amic de al meu una de vinzare cu motor rusesc nu stiu mare lucru despre ea daca e de vinzare toata sau de dezmembrat, daca te intereseaza pot sa ti dau un raspuns in citeva zile,stiu ca motorul e de vreo 40 sau 50 cmc da mi un pm daca vrei sa ma interesez 0722518853 florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 are un amic de al meu una de vinzare cu motor rusesc nu stiu mare lucru despre ea daca e de vinzare toata sau de dezmembrat, daca te intereseaza pot sa ti dau un raspuns in citeva zile,stiu ca motorul e de vreo 40 sau 50 cmcda mi un pm daca vrei sa ma interesez 0722518853 florin O mai are, e in stare buna, functioneaza ? Poate ma intereseaza Si zi un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 O mai are, e in stare buna, functioneaza ? Poate ma intereseaza Si zi un pret. nu stiu mare lucru, miine trec pe la el eventual ii fac poze si ti dau ceva detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 AÂşteptăm poze. Spune-ne Âşi dezavantajele. Eu n-am avut niciodată una Âşi nu le cunosc. Cred că mi-ar plăcea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 sfatu meu... iati macar un scuter cu pedale... arata mai bine ca o motocicleta cu motor... ca alea is urate cu draci... si fi sigur ca dca o prinzi la mana nu o fatzai doar asa cum ai zis tu... ci o freci toata ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 sau mai nou exista si bicicletele asistate electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate