zane94 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Dupa o discutie aprinsa cu cineva pe mess am inteles de la el ca cica exista rs in 4t... si eu nu am mai auzit nicodata de asa ceva... si nu imi vine a crede... chiar este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Dupa o discutie aprinsa cu cineva pe mess am inteles de la el ca cica exista rs in 4t... si eu nu am mai auzit nicodata de asa ceva... si nu imi vine a crede... chiar este? NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NUUUUUUUUU!!!! acum ai inteles?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 si inca un NU ....spune-i ca se aduna NU-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 hey exista am vazut io la un prost ,...... avea pus pe un RS 50 motor de ATV de 110cc chinezesc....... masalierul era in jos shi 1,2,3,4 in sus toate am trait sa o vad shi pe asta.................baiatu cerea 350E pe ea shi era motoru blocat.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 hey exista am vazut io la un prost ,...... avea pus pe un RS 50 motor de ATV de 110cc chinezesc....... masalierul era in jos shi 1,2,3,4 in sus toate am trait sa o vad shi pe asta.................baiatu cerea 350E pe ea shi era motoru blocat.............. ne lasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 oare cum e sa mergi cu spatele cu motoru? Si apropo zii prietenului tau ca este un mare proSt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Exista ma . De ce spune-ti toti " NU " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 hai ma ca ati mai facut si voi niste posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ne lasi? baiatul dorea sa il vinda shi credema de ce te-as minti.????????? uite link-ul http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-142740.html oare cum e sa mergi cu spatele cu motoru? Si apropo zii prietenului tau ca este un mare proSt Gandeste-te cum ar fi sa uiti ca 1 ii in sus shi sa vrei sa pleci tare de la semafor.................. nu este prieten de al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ma am sa te uimesc DA` EXISTA in 2T si 3 miscari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 multumesc mult...DECI AVEAM DREPTATE NU EXISTA!!!... acum ca sa nu mai fac alt topic schimb si eu un scuter +dif cu un rs de 125... sa fie in stare buna... nu ma deranjeaza daca are cateva zgarieturi dar sa nu fie carene rupte si de astea...si nici sau probleme la motor...sa fie bun... pentru detalii razvan_thebest2006... ma multumesc si cu un rs 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate