Ha0Tika Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 O amica vrea sa-shi schimbe seaua , sa o faca de o singura persoana. Asa ca va intreb pe voi , poate shtitzi un maestru care se ocupa cu asa ceva prin Cluj sau Oradea. Ideea e ca trebuie facuta de la 0 pentru ca intentioneaza sa pastreze saua veche . Ar mai fi o solutzie sa gasesca sa originala de Kawasaki en 500 c . Atasez aici o poza cu motorul , poate o ajuta cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Deci chestia aia unde de obicei isi pune pisicuta (cea din poza )? Niste detalii n-ar strica: - o poza, daca ai, cu saua demontata. Sa se vada structura. - materialul: piele sau inlocuitor? burete normal/industrial/izolir? - pretentii pt. un model (poate ar merge ceva foarte simplu, mai simplu decat cel din poza, poate un caracter/o litera) - cand sa fie gata? Prietena ta (cea cu pisicuta) e din Oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 AVENT fai fetei o sea solo ca stiu ca poti,va intelegeti voi la pret...Ar fii pacat so strice pe cea originala cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 23, 2005 Autor Share Postat Octombrie 23, 2005 (editat) Ce subtil ai fost Avent da da , chestia aia unde de obicei ishi pune pisicutza ( cea din poza ) ai ghicit Amica mea este din Oradea si dupa cum spuneam in mesajul anterior , vrea o sea noua si sa o pastreze pe cea veche , just in case. In curand o sa faca si poza cu seaua demontata ( modelul postat de tine e beton ) , de preferat ar fi sa fie din piele , buretele care-l recomanzi tu , iar gata trebuie sa fie prin martie. Aici ai nr ei 0724573097 - miha ( cu m mic...asa s-a recomandat ) , sau daca doresti sa fii contactat , te rog sa-mi lasi nr tau. Multumiri anticipate Thanks Roby ca-mi pui pile Editat Octombrie 23, 2005 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Nu trebuia sa-i postezi nr. de tel. E de ajuns sa-mi trimita poza seii pe emil si pot sa-i spun daca pot sau nu s-o fac. Dar am nevoie de partea inferioara, sa vad forma/modelul partii metalice. sad_prod@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 24, 2005 Autor Share Postat Octombrie 24, 2005 Avent...raman datoare cu o bere Sper sa o poti ajuta si de asemenea sa va intelegetzi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 ÂŞtiu că sunt off-topic, dar nu Âştie nimeni o Âşa de vânazre de virago sau de dragstar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 25, 2005 Autor Share Postat Octombrie 25, 2005 Bafta sa gaseshti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 nu stiu dac va intereseaza pe careva dar am posibilitatea de a face rost de fibra de sticla (material si pasta) destul de ieftin (50 parai) si ii cam destul pentru o sha, pot sa va spun si cum se prelucreaza si cum se toarna pe cadrul motorului, eu am facut deja vreo 2 pt motoarele mele zicetzi-mi care suntezi interesatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Haotika, spune-i prietenei tale că iese mult mai ieftin dacă-Âşi cumpără de pe ebay de la nemți ce model vrea ea. Eu vroiam una de dragstar sau de virago din aceea din 2 bucăți Âşi grație lui TheBD mi-am cumpărat una aproape nouă (impecabilă) de Y. dragstar custom cu 60 de euro cu tot cu comision. Ea poate să îÂşi ia Âşi ceva mai ieftin cum ar fi una de virago sau de Maruder-sunt cam 10-15 euro plus banca o duce pe la vreo 30 de euro. Dacă-Âşi face de fibră+piele+manoperă nu iese în nici un caz mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 (editat) Si daca nu merge sunatil pe Paul Cox! Uitativa aici ce face el: http://www.bikernet.com/garage/coxseat.asp Bine inteles o mica gluma! Editat Octombrie 27, 2005 de Wobble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Si daca nu merge sunatil pe Paul Cox! Uitativa aici ce face el: http://www.bikernet.com/garage/coxseat.asp Bine inteles o mica gluma! Chiar foarte interesant. Avent, poți să-mi faci Âşi mie un model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Asta e Âşaua pe care am cumpărat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 Nice. Sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate