orestte Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 ionut73 daca ai mess intra pe id meu oorestte si vb... Dan R Posted Today, 09:21 AM Cine vrea Worker-ul 300 4x2, il dau in 3.950 Euro inclusiv TVA cu factura, inmatriculat de nou in Dec 2004, 1.300 KM, merge bine (ca sa nu zic perfect ) The motivul: m-am indragostit de o ursoaica pe nume Grizzlly are motor de yamaha xtz tenere 660, rupe PS worker-ul lui Dan R suna bine, e inmatriculat...merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Felicitari pentru excursie. Super pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
win-win@3x Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 puteati sa gasiti shi niste zone mai accidentate Cum sa nu-ti placa bre(dn3pr) de ei de la sfarsit ca atunci aratau cel mai bine.. te lupti o zi intreaga cu natura.. doar tu cu bicicleta(pardon motorul) tau shi apoi arati asa .. hm. cui ii pasa bucuria sufleteasca e prea mare.. sentimentele care te incearca cand ai ajuns cu bine inapoi la locul de plecare cand ai trait niste experietze pe care muritorii de rand.. (trecatorii sau volanistii ) nu le incearca decat din an in pasti cand isi reguleaza nevasta ... (da ... as prefera o zi din asta traita la maxim pe motorul meu decat pe nevasta). tot asa bravi motociclisti ai iasului p.s. eu nu am nici motor shi nici nevasta... sper sa le rezolv pe amandoua curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 win-win@3x Posted Today, 08:25 PM puteati sa gasiti shi niste zone mai accidentate Cum sa nu-ti placa bre(dn3pr) de ei de la sfarsit ca atunci aratau cel mai bine.. te lupti o zi intreaga cu natura.. doar tu cu bicicleta(pardon motorul) tau shi apoi arati asa .. hm. cui ii pasa bucuria sufleteasca e prea mare.. sentimentele care te incearca cand ai ajuns cu bine inapoi la locul de plecare cand ai trait niste experietze pe care muritorii de rand.. (trecatorii sau volanistii ) nu le incearca decat din an in pasti cand isi reguleaza nevasta ... (da ... as prefera o zi din asta traita la maxim pe motorul meu decat pe nevasta). tot asa bravi motociclisti ai iasului p.s. eu nu am nici motor shi nici nevasta... sper sa le rezolv pe amandoua curand facem asa: cand iti iei nevasta si motor tu te duci pe teren MAI accidentat, iar noi iti aranjam nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 facem asa: cand iti iei nevasta si motor tu te duci pe teren MAI accidentat, iar noi iti aranjam nevasta in completare orestte... tot pe teren accidentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) 20 noiembrie: tură de încălzire la începutul iernii cu 4 motoare si 4 atv-uri 1. țigara de după 2. cu scobitoarea 3. vader 4. din nou 5. gloată în groapă 6-7-8. cascadorii anonimi 9. dacă vrei ajutor, fluieri de 15 ori 10. lanul e al nostru 11. pe aici e drumul? 12. hopa mitică 13. iarna grea 14. omătul mare 15. semne bune atv-ul are 16. freamătul pădurii 17. culoarea reală 18. parfum aveți? Editat Noiembrie 21, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 super tura si de data asta numa ca noroiul ne omoara....ma doare piciorul super tare ca mi-am sucit glezna si am fortat-o tare astept sa iesim pe zapada de 0,5m sau 1m a inghetat si glodu pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 la spalatorie la Uti se si calca si apreteaza haine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Bravo baieti! Sunteti de invidiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 bravo...felicitari ! dar ce draqu aveti voi enduristii astia de cautati noroaie ? o sa deveniti fermieri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 monumentu ala era pentru eroi sau pt motociclistii Oarecum morti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 fratilor nu sunteti normali TOT RESPECTU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate