Sari la conținut

horiabt

EX+
  • Număr conținut

    700
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de horiabt

  1. Pacat de el ! R.I.P. ! Sigur carutasul este vinovat...dar ma intreb retoric : Oare daca avea viteza mai mica nu putea evita ? Nu uitati : VITEZA UCIDE ! Si nu te incalzeste cu nimic ca in PV de la politie va scrie ca celalalt este vinovat !
  2. Pacat de tineretea lui ! Sa ii fie tarana usoara !
  3. Frumoasa vreme ai avut ! Cool faza cu bolovanul ! Cu bulgaroaica nu ai "socializat" ?
  4. Ma inclin in fata celui care imi poate explica de ce este de vina soferul camionului care opreste brusc iar 2 cretini pe scuter(sau moped) se infig in el ? Sau doar asa vorbiti ca sa va bagati in seama?
  5. Daca priveai cu atentie,pe PROTV a fost stirea,vei vedea ca accidentul cu moto care s-a bagat in depasire intre bordura si duba care semnaliza dreapta e din vina EXCLUSIVA a motociclistului !!! Teribilism prostesc ! Si la cei cu scuterul este discutabila dar nu ma pot pronunta ! Ieri un prieten de-al meu a patit acelasi lucru....vira dreapta semanlizand,pe baba novac sa mearga spre muncii,cand printre el si bordura un scuter buf in aripa spate a masinii lui !!! Ce este asta? Vina soferului ca nu i-a dat voie tembelului sa mearga cum vrea muschii lui de amarat ? O parere mai mult decat subiectiva care denota f.f.f.multa experienta de viata !
  6. Frumoase poze si cred ca si plimbarea ! FJR -ul merge bine ? Multumit de el ? Frumos !!! Cine era domnul cu geaca aia cu flacari ?
  7. horiabt

    Black Vfr

    Frumoasa foc ! Sa o stapanesti sanatos !!!
  8. Mai bine moderatorii cand observa ca continutul topicului o ia razna l-ar inchide...ce atata nebunie? A avut casca,ba nu a avut,era al lui motorul,ba nu era...etc...sa posteze domle atunci cand stie ceva concret ,daca nu sa se duca sa culeaga porumb respectivul care deschide un astfel de topic ! Auzi...ku klux klan....am vb eu cu un prieten de la poliitie si mi-a zis ca avea casca! Prostii,enormitati,frustrati,tembelism...multa pentru genul asta de oameni !
  9. R.I.P. ! Si-a cautat -o cu lumanarea...Nu pot fi de acord nici cu cine a scris: asa-i trebuie ! Mai bine zis teribilismul pe 2 roti in Romania(si nu numai),naste tragedii ! Pacat !
  10. Mai ce rau esti ! De ce nu pui si o poza cu noua ta masina ? Ca sa nu faci cinste ? Mi-am mai luat una...uite pun poza aici...e turbo !!!
  11. horiabt

    Hotel Park - 13.03.2007

    Cita dreptate ai cu P.S.ul tau !!!Si nu numai aici ci in majoritatea topicurile se intampla asa ceva...Majoritatea sunt varza...
  12. horiabt

    Za Puya Master

    Haideti sa va spun eu ceva interesant....Prietenul nostru Puya 12312312345...samd...nu este chiar asa de fioros si chiar asa de bazat cum se da el ...e un pusti obisnuit,cu frustrarile si cu problemele lui ca multi altii dintre noi...Asa ca va rog sa ii acordati circumstante atenuante ! Cand o sa il vedeti prima oara.... Eu l-am vazut in trafic.... P.S. Nu te supara dar cred ca ar trebui sa revenim din epoca preistorica(cu pumnu si bata),si sa ne vedem de treaba in continuare! Bun postul ! Cerebral si la obiect !!! Tine-o tot asa !
  13. horiabt

    Za Puya Master

    Poate Intercity ma...Apropo stii ce usor trece prin viziera ?
  14. horiabt

    Za Puya Master

    ok...de avut are cum ca nu esti tu Bruce Lee,asa ca las-o mai moale cu increderea asta in tine ca nu stii niciodata ! 2. trece prin casca ...am experimentat eu
  15. horiabt

    Za Puya Master

    Ce as vrea sa vad cum se da jos la tine un SOFER din ala(gen de RABA), si iti croieste o scatoalca de aia nesimtita peste bot !!!
  16. R.I.P. ! Dumnezeu sa te odihnesca !!! Poate mai bine decat sa se faca campanii de sensibilizare a soferilor, nu ar fi mai bine sa se faca educatie rutiera si de cum se conduce in jungla(ROMANIA), motociclistilor ? E pacat de cei ce raman in urma acestor tragedii....
  17. Imi pare rau de ce s-a intamplat !!! Si imi mai pare rau sa observ ca atunci cand se incepe o tema(indiferet de natura ei ),dupa cateva posturi incep cele cu teribilism,prostie si jigniri !!! Vina ESPERO : neasigurare la schimbarea directiei de mers - penal daca victima are un anumit nr de zile de spitalizare Vina MOTO : punere in circulatie a unui autovehicul fara a fi inmatriculat,viteza excesiva,pasager fara casca - dupa parerea mea la fel de penal ca si primul Nu se intelege odata ca atunci cand iesi cu moto trebuie sa fii cu ochii in 4 sa nu te bazezi pe prioritate,pentru ca te faci VINOVAT si pentru cei de acasa pe care ii lasi fara tata ,copil,sau sot !!! Place cuiva sa ii scrie pe cruce : A MURIT DESI AVEA PRIORITATE ??? ASTA ESTE ! Vrem nu vrem circulatia cu moto in Romania nu este inca o placere,ci mai bine zis o jungla unde trebuie sa ai garda sus in fiecare moment ca sa nu fii mancat de fiarele salbatice !!!
  18. Bravo...sti sa huidui ! Ai evoluat la stadiul de primata care articuleaza sunete !!! Mai ai pana sa ajungi la stadiul de "MANELIST" ! Ce sa mai spunem de statutul de motorist ! Mi-e mila de tine ca nu ai reusit sa intelegi sensul mesajelor de mai sus ,dar "de unde nu e ,nici Dumnezeu nu cere " ! Asa ca ar fi impotriva firii sa iti cer sa intelegi ceva !
  19. As vrea sa punctez cateva aspecte: 1. permisul se obtine f.f.f usor si de "prostii cu moto" si de "manelistii prosti cu masini" 2. daca soferii pot fi acuzati de neatentie,si motociclistii pot fi acuzati de inconstienta(in f.multe cazuri ). 3. Culmea este ca multi oameni de pe acest forum vorbesc in necunostinta de cauza in multe din problemele exprimate aici...unii injura conservarii,unii injura motociclistii,as vrea sa ii vad avand si moto si masina, cum li se schimba optica imediat,in functie de vehiculul pe care il conduce! 4. Multi de pe acest forum sunt niste teribilisti de 2 lei (vechi),care nu au nici una nici alta,iar daca intra in polemica cu altii care au,devin frustrati si ii condamna pe ceilalti care au ! CONCLUZII: NU EXISTA PADURE FARA USCATURI ! SOFERII SUNT NEATENTI (NU TOTI) MOTOCICLISTII SUNT INCONSTIENTI (NU TOTI) Aceste 2 concluzii de mai sus duc la ingrosarea listei de la accidente... Eu am si masina ,am avut,si o sa am din nou un XX,si f multi km facuti fara accidente si cu moto si cu conserva ! De ce ? Pentru ca nu risc inutil si nu ma bazez pe faptul ca am dreptate sau prioritate ! SANATATE LUI RADU !
  20. BRAVOOOOO !!! Cel mai "good posting" de pana acum !!! Si eu as vrea sa ma fac militian ca sa iau carnete la jmecherii de pe moto si la cei cu masini care considera strada ca pe un bun personal !
×
×
  • Creează nouă...