sfan|u Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Tradus CMCA inseamna Clubul Motociclistilor Consumatori de Alcol ! Cautam trupa care sa vrea sa vina la resita ! sai ducem pe niste trasee super faiine ! sa facem o caratura de neuitat daca vreti va asteptam ! Cu stima CMCA Resita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Tradus CMCA inseamna Clubul Motociclistilor Consumatori de Alcol ! Cautam trupa care sa vrea sa vina la resita ! sai ducem pe niste trasee super faiine ! sa facem o caratura de neuitat daca vreti va asteptam ! Cu stima CMCA Resita ! 1)se scrie cu 2 de o.. 2)fost,probat padurile dongecei,suuuper fain..mai venim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 1) nu esti tu in masura sa corectezi... si c-am cand ar fi programata sedinta aia?? SI 2) la padurile alea si la zona ii zice Dognecea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 este topic unde se organizeaza ceva sau topic de corecturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfan|u Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 la Dognecea e numa unu din locrule superbe ale noastre ..!! putem lua legatura pe mes sau pe mobil ..in general ne caram in fiecare sambata si duminica ! Va asteptam ! Si intelectualule scuze pentru un o si nu doi de oo i-mi pare regret ! ca nu stiu sa scriu prea bine ! dar era vorba sa ne intalnim sa ne caram nu sa facem literatura ! mersi ori cum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) la Dognecea e numa unu din locrule superbe ale noastre ..!! putem lua legatura pe mes sau pe mobil ..in general ne caram in fiecare sambata si duminica ! Va asteptam ! Si intelectualule scuze pentru un o si nu doi de oo i-mi pare regret ! ca nu stiu sa scriu prea bine ! dar era vorba sa ne intalnim sa ne caram nu sa facem literatura ! mersi ori cum ! din nefericire ptr noi sunt vreo 400 de km pana la resita,dar venim sa ne dam in perioada concursurilor de kart-uri fiindca avem si echipa de karting..in rest numai bine.. 1) nu esti tu in masura sa corectezi... SI 2) la padurile alea si la zona ii zice Dognecea. In regula am vazut ca am gresit..asa este,satul se numeste dognecea si este compus jumatate din svabi si jumatate din tigani..am stat vacanta de vara din 1998 acolo toata cand am ajutat ca voluntar la constructia caminului cultural.. zona este super faina de enduro.. Editat Noiembrie 18, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAT Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 la Dognecea e numa unu din locrule superbe ale noastre ..!! putem lua legatura pe mes sau pe mobil ..in general ne caram in fiecare sambata si duminica ! Va asteptam ! Si intelectualule scuze pentru un o si nu doi de oo i-mi pare regret ! ca nu stiu sa scriu prea bine ! dar era vorba sa ne intalnim sa ne caram nu sa facem literatura ! mersi ori cum ! Ne dam, nu ne dam, dar chiar deranjeaza atatea greseli(nu doar "o"-ul este problema) Oricum poate prin primavara ne vedem, Succes, C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfan|u Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 frate eu lucrez de la 6 la 12 noapte crezi ca-mi pasa cum scriu Ok va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate