divizia Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 Lasa Memo ca-ti trimit eu poze cu scooterul sa-ti aduci aminte de vremurile bune pana iti iei motor. Bafta la negocieri pentru motor si un an plin de realizari. La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 bravo tie si ...la mai mare cm3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Pina acuma nu sa facut cald afara si sper sa nu se faca pana nu imi cumpar motor.... Sper sa ne vedem la Cluj.... Asfalt uscat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Felicitari pt. minuanata plmbare cu " scaunelul mobil"..eu asa il alint!! se pare k a fost un adevarat "Fotoliu"..si nu te-a lasat la greu!! Tot asa de-acum inainte!! heve fun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Tot respectul din partea mea. Cit mai multi kilometri pe asfalt uscat. Nu te-ar interesa un tur al Dobrogei. Poate i-l facem impreuna. Mai cunosc cite ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate