Catallin Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Personal, in cazul relatat de tine, mi se pare o marlanie si din partea societatii de asigurare, care ca de obicei se fofileaza de la a marca casul.Ce sa spun!Nu vrea duduia sa semneze ca-i de acord!Pai si atunci la ce si-a mai facut asigurare?Ca daca tot nu-i de acord sa semneze se pare ca totul este egal cu 0.Totodata se pare ca unica varianta sa-ti recuperezi banii e s-o dai in judecata ca si cum nu ar fi fost asigurata. PS.Cu metodele expuse mai inainte( dat telefoane, anunturi matrimoniale, incendiat masina etc) nu iti vei recupera banii si nu stiu de ce cred ca sa-ti vezi banii te-ar incalzi mai mult decat sa sti ca i-ai facut ei o paguba care in cazul in care are Casco si-ar recupera-o cu cateva mici eforturi,ba mai mult in cazul in care ii distrugi in intregime cazanu isi va lua cu banii de la asigurari unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Nu i nici o problema.Mai ai inca aprox doi ani sa o dai in judecata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 Personal, in cazul relatat de tine, mi se pare o marlanie si din partea societatii de asigurare, care ca de obicei se fofileaza de la a marca casul.Ce sa spun!Nu vrea duduia sa semneze ca-i de acord!Pai si atunci la ce si-a mai facut asigurare?Ca daca tot nu-i de acord sa semneze se pare ca totul este egal cu 0.Totodata se pare ca unica varianta sa-ti recuperezi banii e s-o dai in judecata ca si cum nu ar fi fost asigurata. PS.Cu metodele expuse mai inainte( dat telefoane, anunturi matrimoniale, incendiat masina etc) nu iti vei recupera banii si nu stiu de ce cred ca sa-ti vezi banii te-ar incalzi mai mult decat sa sti ca i-ai facut ei o paguba care in cazul in care are Casco si-ar recupera-o cu cateva mici eforturi,ba mai mult in cazul in care ii distrugi in intregime cazanu isi va lua cu banii de la asigurari unul nou. Pwerfecta dreptate ai!!! Nu i nici o problema.Mai ai inca aprox doi ani sa o dai in judecata. mercic asa e ! Astazi Mi-am angajat avocatul care a frematat de cat de beton e cazul(ma rog, din punctul lui de vedere) A zis ca are toate elementele sa o arda suuuuper legal si elegant!!!! Asta mi-a mai ridicat moralul! Sincer i-am si zis ca daca am rabdat un an pot sa mai rabd si alti doi!!! Iar el a zis ca va dura mai putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 SANATATE MAXIMA,MAN! SI,NU TE LASA INTIMIDAT ,CACI DREPTATEA E A TA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 SANATATE MAXIMA,MAN! SI,NU TE LASA INTIMIDAT ,CACI DREPTATEA E A TA! Multam fain, asemenea! Deja nu ma mai simt intimidat! am avocat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Bafta, parerea mea e ca avocatul trebuia sa-l consulti mai din timp. Altfel suna un tel de *impacare* dat de avocat... Cunosc caz concret in care motociclistul a obtinut bani pt alt motor (pt impacare) fara sa depuna plangere sau alte chestii. Culmea tot o femeie si tot neacordare de prioritate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Extraordinar cate cacaturi se intampla in tara asta Multa bafta DD-ule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Bafta, parerea mea e ca avocatul trebuia sa-l consulti mai din timp. Altfel suna un tel de *impacare* dat de avocat... Cunosc caz concret in care motociclistul a obtinut bani pt alt motor (pt impacare) fara sa depuna plangere sau alte chestii. Culmea tot o femeie si tot neacordare de prioritate... A existat intentia asta din partea mea din primele luni de dupa accident iar blonda nu a catadicsit sa asculte de avocat.. dreptul ei, dreptul meu si uite asa pana la urma tot la instanta am ajuns! Marele meu noroc si ghinionul ei e ca-s bucovinean calm si rabdator! Extraordinar cate cacaturi se intampla in tara asta Multa bafta DD-ule Mah Paca , cred ca asta ar fi cel mai mic dintre chachaturile din tara asta... sunt alte rahaturi mai periculoase ce-ti pot rupe picioarele, ori sa te rastoarne..ehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rasputin22cm Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 baga noutati DD-ule,sa fim si noi la curent!multa bafta si sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 baga noutati DD-ule,sa fim si noi la curent!multa bafta si sanatate maxima! Mercic de urari, asemenea! Poi am spus .. am inceput colaborarea cu un avocat si urmeaza sa pregatim cazul! In functie de evolutie va mai adaug noutati pentru a se sti de catre toti cum se rezolva legal astfel de cazuri! Rabdare ca mai dureaza un an toata treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 (editat) dedeule ma bucur ca esti bine.....acum am vazut si eu....nu mai intru pe acest topic ptr ca mi-e groaza de ceea ce vad...... ai grija de tine si de ursuleti Editat Noiembrie 13, 2006 de motogirl... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate