abil-psihic Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Motociclist fara prea multa experienta (900 km), aiurit, caut coleg de breasla cu buna vointa care sa-mi vanda o maneta frana fatza pentru IJ Planeta. Am pierdut aiurea maneta aia si, acum, ma zgarii pe ochi pt ca vremea e atat de frumoasa, iar eu stau cu mandra in garaj. Tunaru n-are, asa ca apelez la voi. Am mers 3 zile fara ea, doar cu frana de picior, dar nu cred ca ma mai tine norocul prea mult. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 cauta si tu duminica in targ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 Pana la urma, am gasit la Bunicu (Arabu`, Crangasi). Arata bine si costa 150.000 perechea, spre deosebire de targ, unde era un nene care vindea doar una cu 300.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kingu Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 A venit craciunul... Si mosu ti-a adus(cadou) maneta de frana de planeta5 cu tot cu caseta pt lichidu de frana... La multi ani! 0723525369 Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Pana la urma, am gasit la Bunicu (Arabu`, Crangasi). Arata bine si costa 150.000 perechea, spre deosebire de targ, unde era un nene care vindea doar una cu 300.000. Spune-mi si mie te rog, maneta de frana se potriveste si pentru frana pe disc (adica sa aiba tzamburusul de actionare a pistonasului)? Sau e doar pentru frana pe tambur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 (editat) Spune-mi si mie te rog, maneta de frana se potriveste si pentru frana pe disc (adica sa aiba tzamburusul de actionare a pistonasului)? Sau e doar pentru frana pe tambur? nu se potriveste...e cu btotu elta treaba.... vezi k se potriveste de la virago,pompa e la fel,e facuta sub licenta de rusi singura diferenta e k discu pe roata la ruseasca e pe stinga si la viroaga e pe dreapta.,...cum ar veni rusii au rprodus-o in oglinda. discu e kiar acelasi.. Editat Octombrie 30, 2005 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 nu se potriveste...e cu btotu elta treaba.... vezi k se potriveste de la virago,pompa e la fel,e facuta sub licenta de rusi singura diferenta e k discu pe roata la ruseasca e pe stinga si la viroaga e pe dreapta.,...cum ar veni rusii au rprodus-o in oglinda. discu e kiar acelasi.. Eh, stiu ca nu e acelasi lucru, ce mama naibii, dar intrebam daca arabu' ala sau bunicu' sau cum l-o chema, are si pentru frana pe disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 Filip, mersi mult pentru generozitate, dar dupa cum vezi mi-am rezolvat problema inainte sa faci oferta. Cat despre maneta pt frana pe disc, s-ar putea sa aiba. Eu zic sa-i faci o vizita si sa vezi ce si cum... Din cate am vazut eu, are mai multe modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate