delu Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 LA MULTI ANI ! pt Delu. Multumesc pt primire.Asfalt uscat tuturor. @Kawarom - Multumesc! - esti primul cu avans! (ai furat startul) apropo cine trebuie sa isi faca schimb de ulei am gasit asa Repsol 15W50 - pret 93 Lei (RON) - 4 Litri Motul 15W50 - Pret 130 Lei (RON) - 4 Litri din cate am inteles Repsolul ar fi ceva mai bunicel am sa bag Repsol; la primul schimb - care e in 650 km filtru e cumparat - cheia de filtru tocmai a venit uleiul - cu 200 km inainte de termen asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 aia e domnu' Bulinu mi-ai trimis termocupla ?? ma gandeam sa ma duc la posta sa ma iau de aia de acolo dar as vrea sa am o confirmare de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 aveai o singura toba?chestia asta am mai auzit-o a pus o singura toba - dar nu a modificat galeriile - astfel a obturat evacuarea si avea cam aceeasi chgesti ca si la tine ... ii dadea gaz... morea motorul - cred ca incepea sa ii bage inapoi gazele arse ... gazul deschis putin sa nu sugure evacuarea - cei care au o singura toba va pot spune ca au trebuit sa taie din pinten ca sa intre galeria modificata oricum bine ca ai rezolvat-o asfalt uscat! Salut! Nu,nu am avut o singura toba...am avut chitul original,acesta s-a defectat. Asa ca am pus un chit sport pe care il aveam (Laser) si ma folosesc de el acum...ptr moment...pina in iarna,cind imi voi lua un chit nou,4 in 2. Acum am 4 in 1 si e cam zgomotos,dar merge. Cu bine! ) am zis eu ceva? nascut si crescut in moldavia mea draga ajuns pe pietre printre straini si intr-un oras plin de gunoaie - care este - capitala @ rock46hunt - dai inca un exemplu bun a fiabilitatii motoretelor facute de Kawa - iar ZZR-ul e una dintre cele mai reusit Salut! Sigur,cum sa nu: http://www.danube-rebels.ro/viewtopic.php?f=10&t=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 dar tu ce esti !!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA HA ZZR-isti moldoveni !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) HA HA HA HA ZZR-isti moldoveni !!! dar ce moldovenii nu pot calari un zzr !!!!! cat este de departe ADJUDUL de moldova ????????? Editat Iulie 13, 2009 de vioxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 dar ce moldovenii nu pot calari un zzr !!!!! cat este de departe ADJUDUL de moldova ????????? E departe, adjudul e in Banat (de la ultimele inundatii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 E departe, adjudul e in Banat (de la ultimele inundatii) noi cei din tecuci suntem mult deasupra nivelului marii !!!! ( bineinteles nu toate cartierele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salutare! Sa ma laud si eu putin cu un garaj de ZZ-R-ist ce sint...garajul meu... Totodata va anunt ca daca treceti prin zona,va astept cu o cafea fierbinte si informatii despre judetul Tulcea...va astept!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Azi 14-07-2009 se intampla niste lucruri importante 1. Caderea Bastiliei - Deci ziua Frantei 2. Alex al nostru primeste carnetul de sofer dupa ce domnul bivolaru a tinut ca el sa mai dea burta jos in tramvaiul 41 ora 23:00 contactat alex - nu raspunde ora 23:15 contatctat alex - nu raspunde ora 23:30 contactat alex - nu raspunde ora 23:31 - constatare - Alex dupa o luna fara a pune mana pe gaz sta cu ceasul in mana langa mobra - asteptand al 12-lea ceas sa faca o tura in legalitate Asfalt uscat si fara incidente PS alex - pt tine - fara semafoare de culoare rosie ne vedem sambata si tineti minte - cu cati mai multi cu atat mai putina mancare si bautura pt fiecare domnu' Bulinu mi-ai trimis termocupla ?? ma gandeam sa ma duc la posta sa ma iau de aia de acolo dar as vrea sa am o confirmare de la tine domul bulinu nu o sa raspunda decat dupa data de 25 am luat eu lantul de pe kawa lui; il voi stresa eu si pt tine - ca mai trebuie chestii de pe fata lui care o dezmembreaza - trebuie batut bulinu ( desi este un om de treaba ), a dezmembrat o fata frumoasa rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 noi cei din tecuci suntem mult deasupra nivelului marii !!!! ( bineinteles nu toate cartierele) vioxxx sa te rogi sa nu vina o viitura (parca era un cimitir in apropiere) alex tot nu raspunde hmm iar alex are dreptate Adjudul - dupa ultima alunecare de terent ... a ajuns mai la sud (alex nu in banat) - e undeva pe langa braila- galati si inca nu s-a oprit ... se duce spre vama veche daca nu s-o varsa mai devreme in mare (am inteles ca vreti sa mutati orasul pe malul marii la bulgari!) Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 14-07-2009 ora 9:42 alex raspunde la telefon - este in focsani - la ora 5 cu mobra si a calarit pana la focsani in 3 ore se va intoarce asfalt uscat uite ca vand si eu km de povesti ce e drept nu originali asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 M-am intors si nu cu viitura. + 400 de km la cazier. Multumesc pentru suportul moral Delu si la multi ani cu ocazia celui de-al 18-lea trandafir din buchetul vietii !!! (sau erau mai multi :-?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salutare!Sa ma laud si eu putin cu un garaj de ZZ-R-ist ce sint...garajul meu... Totodata va anunt ca daca treceti prin zona,va astept cu o cafea fierbinte si informatii despre judetul Tulcea...va astept!!! eu am facut armata in tulcea acum ceva ani ( in 1997 ) si ma mandresc cu asta !!!! am fost marinar si granicer in acelas timp, si cunosc tulcea ca si oras mai bine decat orasul meu ( asta daca intre timp au au modificat edilii strazile ) salutare si asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 eu am facut armata in tulcea acum ceva ani ( in 1997 ) si ma mandresc cu asta !!!! am fost marinar si granicer in acelas timp, si cunosc tulcea ca si oras mai bine decat orasul meu ( asta daca intre timp au au modificat edilii strazile ) salutare si asfalt uscat !!! stim de acum unde facem gratar la tulcea ) loc unde sa intindem corturile ? - nu conteaza gasim delta e mare - mai nasol e cu tantarii - dar gasim si pt asta o solutie de mancare nu ne facem griji - undita sau ... anesteziem broaste - stiu sa le prepar @alex - 24 papusica Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Pai ce mai stati pe ganduri...sa va vad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Frate, ce-ati facut din topicul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Frate, ce-ati facut din topicul asta.... ceva problem' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 (editat) 14-07-2009 prima poza de la o mini-intrunire de ZZR-ist din bucuresti de la stanga la dreapta ZZR 600 D - '91 ZZR 600 E - '93 ZZR 400 KE - '96 ZZR 400 KE - '92 imi pare rau pt calitate pozei a fost facuta cu un telefon poate data aviatoare ... o sa avem si poze cu aparat Editat Iulie 16, 2009 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Fratzica nu te-ai lasat pana n-ai postat poza ) Brava, vin in weekend cu dSLR-ul si facem niste poze mai cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 (editat) 14-07-2009 prima poza de la o mini-intrunire de ZZR-ist din bucuresti de la stanga la dreapta ZZR 600 D - '91 ZZR 600 E - '93 ZZR 400 KE - '96 ZZR 400 KE - '92 imi pare rau pt calitate pozei a fost facuta cu un telefon poate data aviatoare ... o sa avem si poze cu aparat Asta-i mini intrunire...pai atatea ZZ-R-uri am eu in garaj...toate de 1100cc... si unul il modific... Oricum,ar fi frumos sa fie o intrunire a ZZ-R-istilor...nu? Poate se organizeaza si asa ceva,nu cred ca este greu...alegem o locatie si ne intilnim Numai bine! Editat Iulie 16, 2009 de rock46hunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Sa facem topic separat sau anuntam intrunirea aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Asta-i mini intrunire...pai atatea ZZ-R-uri am eu in garaj...toate de 1100cc... si unul il modific...Oricum,ar fi frumos sa fie o intrunire a ZZ-R-istilor...nu? Poate se organizeaza si asa ceva,nu cred ca este greu...alegem o locatie si ne intilnim Numai bine! frate dar l-ai desmocanit rau de tot oare cum va arata la final dupa ceva munca cred ca o sa iasa ceva spor la treaba , asteptam finalul lucrarii si asfalt uscat !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 frate dar l-ai desmocanit rau de tot oare cum va arata la final dupa ceva munca cred ca o sa iasa ceva spor la treaba , asteptam finalul lucrarii si asfalt uscat !!!! Da,va trebui sa iasa...asta este tema ptr la iarna,pina atunci plimbari si drumetii... Oricum,am sa postez orice moment al lucrarii... Ginditiva la o intrunire a ZZ-R-istilor,daca nu, ma gindesc eu,poate ne intilnim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 In primul rand locul - eu as prefera undeva la munte, iar ca timp cred ca ar fi bine in primul weekend din august. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 In primul rand locul - eu as prefera undeva la munte, iar ca timp cred ca ar fi bine in primul weekend din august. Ce ziceti? Da...suna bine! Eu chiar imi doresc si am si un traseu frumos de facut...de la Tulcea,catre munte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate