Niku Chopper Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) salut....poi din cate stiu oficial e primul brat style de la noi ...... poze pun cand rasare soarele sa se vada perlele k altfel e negru simplu.....azi l-am testat ,pe ploaie cu niku .....)) maine pun si poze Hardocoreeeee!!!!!!, si akum am nisip in gura... credeti-ma, fierul asta e mai mult decat se vede in poze, aku m-am convins si eu Editat Ianuarie 31, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 caut o aripa fata de mobra dak aveti careva pe acasa ..... mersii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Salut.Daca ai gasit manualul de reparatie pt modelul asta de YAMAHA,da-mi si mie de stire.Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 asta e id-ul meu custom_4_ever@yahoo.com stiu cam tot ce vrei sa stii despre ea. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 7, 2009 Autor Share Postat Martie 7, 2009 am neplacerea sa va anunt k SR-ul e de vanzare ( criza financiara ) sincer nu as vrea sa il dau dar trebe ...... trebe doar mers cu ea la rar si inmatriculata ( dak sunt probleme am piesele originale de pe ea care sunt incluse in pret) motocicleta are 35.000 km reali, este din 79' , de preferat se vinde unui cunoscator ( nu de alta dar are numai kick starter) functioneaza impecabil , are consumabile ok ulei nou filtre noi ( filtru aer K&N ) cauciucuri ok , vopsea perlata ( doar vopsitul costa 200 euro) ,kilometraj electronic, trebe sa ajunga si alta toba k e comandata ,pompa frana noua, motocicleta a fost facuta pt mine nu pt vanzare deci am pus tot ce a fost mai bun in ea......pozele vorbesc...... tel 0745.942.062 motocicleta se afla in cj pret 1700 euro neg ( e criza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 am neplacerea sa va anunt k SR-ul e de vanzare ( criza financiara )sincer nu as vrea sa il dau dar trebe ...... trebe doar mers cu ea la rar si inmatriculata ( dak sunt probleme am piesele originale de pe ea care sunt incluse in pret) motocicleta are 35.000 km reali, este din 79' , de preferat se vinde unui cunoscator ( nu de alta dar are numai kick starter) functioneaza impecabil , are consumabile ok ulei nou filtre noi ( filtru aer K&N ) cauciucuri ok , vopsea perlata ( doar vopsitul costa 200 euro) ,kilometraj electronic, trebe sa ajunga si alta toba k e comandata ,pompa frana noua, motocicleta a fost facuta pt mine nu pt vanzare deci am pus tot ce a fost mai bun in ea......pozele vorbesc...... tel 0745.942.062 motocicleta se afla in cj pret 1700 euro neg ( e criza ) pacat! doar tu sti cat ai muncit la ea, lucru care nu va fi apreciat in totalitate! eu iti doresc bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 up !! . pacat ca se vinde.S-a lucrat la ea si este un model deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 am placerea sa va anunt k motocicleta nu mai este de vanzare ...... trecem noi si de criza ce dreacu doar noi am creat-o, nu ea pe noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Congratulations! Era de pacat sa vanzi dupa atata munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Adevarat felicitari! Bestial motorash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Noroc.M-am uitat peste proiectul tau.E extrordinar.Spor la lucru si asteptam in continuare poze.Si eu am un SR 500 din 86.Am sa pun 2 poze cu el. Te salut.Noroc Salutare, mai ai motorul l-ai modificat cafe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Apropo, nu are nimeni de vanzare o janta față de SR 500? Dacă aveți asa ceva, anuntati+ma si pe mine prin PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 17, 2009 Autor Share Postat Decembrie 17, 2009 am eu janta fatza....vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Are cineva vreo SR500 (sau 400) de vanzare? Musai cu roti spitate. Preferabil in stare originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate