Baiazid Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2005 nu e chiar asa de usor....la niste ore de legislatie auto un tigan(mare mafiot de la noi din oras) pune intrebarea instructorului:"Ai cum sa omori pe cineva cu masina fara sa fii pedepsit?" si raspunsul primit a fost"categoric NU" si din cauza asta am ramas pe ganduri cand am auzit de legea asta....daca se aplica.....ce se intampla?se incepe o vanatoare de oameni pe sosele? Am si eu GUN. Gammo Expomatic 2500: incarcator de 25 bile (aer comprimat). Nu mai exista felinare prin jurul casei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 nu e chiar asa de usor....la niste ore de legislatie auto un tigan(mare mafiot de la noi din oras) pune intrebarea instructorului:"Ai cum sa omori pe cineva cu masina fara sa fii pedepsit?" si raspunsul primit a fost"categoric NU" si din cauza asta am ramas pe ganduri cand am auzit de legea asta....daca se aplica.....ce se intampla?se incepe o vanatoare de oameni pe sosele? cum sa nu scapi ? vezi cazu nevestei lu Adrian Paunescu , ca a scapat cu 2 ani cu suspendare... ticalosi nenorociti care isi bat joc de oamenii din tara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Treaba cu acesti copii zvapaiati este o problema care se trage de la parinti Am lucrat ca sofer la o firma ca distribuitor si normal ca in fiecare zi conduceam cam 6-8 ore pe zi. Am ramas foarte uimit si poate chiar oripilat cand vedeam mame mergand cu progeniturile mici de mana pe drum nu pe trotuar,asta nu ar fi marea problema ca intradevar sunt locuri in Bucuresti unde sunt masinile in asa fel parcate incat nu o poti lua decat pe strada dar in loc sa isi protejeze copilul si sa mearga parintele in partea stanga a sensului de mers ei stau in partea dreapta. Nus care naiba este logica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 .... Am ramas foarte uimit si poate chiar oripilat cand vedeam mame mergand cu progeniturile mici de mana pe drum nu pe trotuar,asta nu ar fi marea problema ca intradevar sunt locuri in Bucuresti unde sunt masinile in asa fel parcate incat nu o poti lua decat pe strada dar in loc sa isi protejeze copilul si sa mearga parintele in partea stanga a sensului de mers ei stau in partea dreapta.Nus care naiba este logica. Probail ca logica e : "Mama/tata poate face alt copil pe cand copilul nu poate face alt(a) mama/tata!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 Probail ca logica e : "Mama/tata poate face alt copil pe cand copilul nu poate face alt(a) mama/tata!" Tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Imi pare rau pt prietenul tau, sper sa nu spuna ca am avut gura aurita...daca nu gresesc, stiu despre cine e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 Imi pare rau pt prietenul tau, sper sa nu spuna ca am avut gura aurita...daca nu gresesc, stiu despre cine e vorba. Nu e cine crezi tu . Coincidenta e ca are tot un moto galben. Nu are nimic oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Probail ca logica e : "Mama/tata poate face alt copil pe cand copilul nu poate face alt(a) mama/tata!" lol interesant la asta nu m-am gandit tare rau bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate