dead_man_walking Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 pai o iei inapoi fara ce i-am pus eu, ca le-am luat de la jupiterul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Decembrie 11, 2005 Autor Share Postat Decembrie 11, 2005 Nu mai locuiesc in zona, si regret asta din punct de vedere al serpentinelor din Schwarzwald si Vogesen...dar asta-i viata , nu poti sa le ai pe toate Sper sa-ti gasesti BMW-ul mult visat, seria "K" este extrem de longeviva, daca a fost motorul bine ingrijit nu conteaza ca are 90.000 km. Numai bene si tie ne vedem sper la un cofe, sper! mai strang inca 1-2 temerari cel putin....de moto-planurile s-au schimbat o sa-i bag o poza luata de pe net caci n-am la indemana dar este cu mult mai ''aratos'' pai o iei inapoi fara ce i-am pus eu, ca le-am luat de la jupiterul meu POATE SA-TI MAI DAU EU BUEEEEEI........ io am giapan, BUEEEEEI..... si stii care-i traba? am auzit, pe vremea cand eram ''COMUNIST INVIDIOS SI INSETAT DE ADRENALINA'' ca in shei, astea pretentzioase si scumpe, au ascunse ceva, ca niste mici maciuci - d-aia stai asa tzapan - asa e! stai tzapan da nu te doare curu! poate vrei shi matale o VIROAGA BATRANA cam de 535 ....1200...ce zici restul? la timpul potrivit...ne descurcam noi...itzi gasesc o 60+ si te fac un mic Fritz! hai ca fatza ai! mai ales cu ochelariiaia care te fac sa pari superior....blondule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 BA IA CE'OI LUA SI VINO DRACU ACASA DACII ABIA ASTAEAPTA SA TE"NCINGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Decembrie 21, 2005 Autor Share Postat Decembrie 21, 2005 BA IA CE'OI LUA SI VINO DRACU ACASA DACII ABIA ASTAEAPTA SA TE"NCINGA i-auzi soro.... mai nou sunt in concediu... de incins, am eu ceva pe lista da o sa fie surpriza ....prin ianuarie ...pana atunci o sa ne vorbim pe net ... zilnic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Decembrie 28, 2005 Autor Share Postat Decembrie 28, 2005 asta-i ! .....dar coburii sunt asortatzi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 BINE METRE BUNA ALEGERE CIND VI SPER SA TE INBOGATESC CU 200 DE EUROI LA MULTI ANI RUPETILE CAPU LA CONSERVARI JIHAD BANZAIIIIIIiiiiii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 i-auzi soro.... mai nou sunt in concediu... de incins, am eu ceva pe lista da o sa fie surpriza ....prin ianuarie ...pana atunci o sa ne vorbim pe net ... zilnic ! heeeey! LeMeAaaa! scurt si la obiect (ca sa nu mai zici ca vorbesc PREA mult... )... E IANUARIEEEE! deci?.... cand te vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 4, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2006 pai ...duminica sunt acas'... cu tot cu bombonele si berica....mai putzin gheisha ... viatza-i grea cand e frig afar' ! si nu uitatzi PE 18 E ZIUA LU BIGu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 veste buna/veste rea... vestea buna este ca vine....m-a sunat Foxu' shi mi-a zis... vestea rea este ca ma costa....mult pentru perioada asta! veste buna este ca am babacii care ma sustzin.... veste rea...pentru o perioada voi fi nevoit sa reduk numarul de beri consumate... dnepra moare, traiasca shadow-ul! p.s. va scriu eu, Joe Black, din lene pentru a schimba nick-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Sa iti traiasca Joe ...!!!! Ma bucur super mult pt tine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 dnepra moare, traiasca shadow-ul! Nu plange bai George Plansule de forma Dnepra nu e moarta Dnepra se transforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate