Debrando Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Salut ,caut un CDI, nou sau second ,in 4 timpi,cu 6 mufe[3 sus 3 jos].motorul e de 125 de Yamaha Maxtor , dar merge si de la alte modele.nu conteaza nici cilindrea.Daca are cineva de vanzare sau poete sa aduca la comanda sa dea un mail sau sa ma contacteze la tel; 0726177576. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 sal ! tind sa cred ca te inseli ! cdi-ul s-ar putea se sa potriveasca la alte scutere yamaha de 125 ccm dar in nici un caz la o motocicleta de 125 (tot yamaha) sau alte motociclete! daca te intereseaza da-mi un semn si-ti pot face rost de una noua ! eu locuiesc in germania si lucrez la o reprezentanta yamaha ori cum iti spun din start ca mai ieftina decit in ro la un dealer n-o sa iesi !!! tel. +4917624290889 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate