CharlieKing Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Salut! Caut un (sau mai multi) mecanic in Timisoara pentru reparatii si intretinere la Hoinarul meu. Daca stiti pe cineva va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon, adresa de contact etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Este un atelier moto in piata traian , intr-o curte , mai e pe acolo si o pizzerie ( am un lapsus acum , nu-mi aduc aminte care ) si o gradinita . Eu acolo mi-am indreptat telescoapele fata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Este un atelier moto in piata traian , intr-o curte , mai e pe acolo si o pizzerie ( am un lapsus acum , nu-mi aduc aminte care ) si o gradinita . Eu acolo mi-am indreptat telescoapele fata . pizzeria MamaMia... Sunt baieti buni!!! M-au ajutat cand am avut nevoie..Dar trebuie sa fii foarte atent ca iti repara ce ceri tu.. p.s. La mobra am avut toba infundata si au zis ca este totul uzat, sa schimb cilindru, piston, tot!!! Am mai mers peste 15000 km cu setul acela... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Stiu si eu atelierul,dar nu stiu numele strazii. Trbuie sa merg si eu pana acolo sa vb cu ei pt niste reparatii. Acolo mi-au facut incarcarea si merge super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Mai sunt doua, mai noi.. Ei se ocupa mai mult de japoneze, da' nah... vorbeshti cu ei shi vezi daca se baga shi la Hoinare... Deshi m-as mira... Luci: 0723/835281 - service undeva pe langa Piatza Aurora Romi: 0723/133214 - Red Dust Motors, pe langa Pompieri Bafta! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CharlieKing Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2005 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate