Sari la conținut

Dacian

Membru
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dacian

  1. E nevoie de prea multi curajosi doar ca sa rezolve acest caz
  2. Era de asteptat, probabil ca maine "bietul baiat" (corect era spus "acest parazit al societatii") va fi lasat sa mearga acasa... Si dreptatea se va face la pastele cailor (putere).
  3. Da, da ne-au bagat astia-n mU.E. si de maine poimaine nici un partz nu mai poti trage acasa ca trebuie sa mergi intr-un loc specializat darmite sa speli motorul in fata blocului
  4. Dacian

    Accident Bacau

    Si va mai mirati ca sunt accidente, uite cine invata sa conduca pe altii, ce poate invata un elev de la un asemenea specimen. Din filmulet reiese ca a murit masa, probabil el vroia sa mai trimita si pe altii pe lumea cealalta sa-i tina companie sa nu se plictiseasca acolo?
  5. Asta se intampla cand te crezi prea "meserias", daca avea experienta nu se speria de un tractor.
  6. Daca aveai suficienta experienta nu te apropiai de rotile tirului . Trebuia doar sa inclini motocicleta putin mai mult.Si counter-steeringul este cu totul altceva decat ceea ce crezi tu .Pentru mai multe detalii despre counter-steering poti cauta pe forum sa te lamuresti .
  7. Copiii stateau la rand pentru a servi pranzul in cantina unei scoli gimnaziale catolice. Pe un colt al mesei era o gramada mare de mere. Maicutele lipisera pe tava cu merele un bilet pe care scria "Ia doar unul, Dumnezeu te supravegheaza". Putin mai in fata, la capatul celalalt al mesei se afla o gramada mare de prajituri cu ciocolata. Unul dintre copiii a scris un bilet "Ia cate vrei, Dumnezeu supravegheaza merele" Alinuta si cu prietenul ei, amandoi timizi, stateau pe o banca-n parc, pe inserat. La un moment dat el ii spune: - Alinuta, vrei sa facem dragoste? La care ea raspunde: - Stii... n-as fi vrut... dar m-ai convins! La piscina, supraveghetorul urla disperat la un baietel: - Nu mai face pipi in piscina!!! Baietelul, foarte mirat si rusinat, raspunde: - Da' toata lumea face... Supraveghetorul urla si mai tare: - Da, dar nu de pe trambulina!!! Un canibal la o morga: - Vreau si eu un om. Administratorul ingrozit: - Vai domnule, nu se poate asa ceva! - Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana! - Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii incinereaza. - Da? Atunci imi dati macar putina cenusa sa-mi fac un ness?
  8. Incearca pe la magazine/depozite cu materiale pentru constructii.
  9. Un supersport are cel mai bun raport cp/kg Si aici se discuta despre incepatori pe supersport , nu depre diferite rapoarte cai-putere/kilogram
  10. Nu mai i-ti place DT-ul ? /offtopic Ce se mai aude cu motorul meu ?
  11. Dacian

    M-am Upgradat!

    Pune-i numere si hai cu ea in TM . Eu oricum nu inchid sezonul niciodata .
  12. Dacian

    Bebe A Avut Accident

    Nu trebuie condamnata femeia pentru o clipa de neatentie , e rau ce s-a intamplat dar bine ca nu a fost mai rau .
  13. Dacian

    Bebe A Avut Accident

    ....decapitata si apoi arsa pe rug Ai gandit cand ai postat tampeniile alea
  14. Azi am maii incercat o chestie la motor . Eu merg intotdeauna cu faza lunga aprinsa , indiferent daca e zi sau noapte , azi am mers ziua prin oras doar cu pozitia si a pornit intotdeauna , fara sa mai dea semne ca refuza sa porneasca. Voi mai incerca si zilele urmatoare sa merg peste zi doar cu pozitia sa vad cum se comporta motocicleta in continuare . Daca nu mai i-mi face probleme , atunci se pare ca am gasit cauza
  15. Cu alarma sunt deja lamurit ( si cu ea deconectata are aceleasi simptome ) 1. la cbr ca sa dau afara bujiile trebuie sa desfac saua , carenele rezervorul de benzina , etc a) eu zic ca nu da scanteie deoarece dau la automat vreo 7-8 sec , nu porneste , o imping cativa metri si in mai putin de un metru porneste foarte usor a_1 -carburatia nu e , am carburatoarele reglate si sincronizate si se simte diferenta in mers a_2 -nu am robinet cu vacuum la rezervor si am schimbat si filtrul de benzina de dupa robinetul rezervorului a_3 -in legatura cu pompa de benzina nu pot baga mana in foc , dar figuri in mers nu i-mi face indiferent de turatia motorului b_1 -la senzor m-am gandit si eu de prima data b_2 -e si asta posibil , deoarece cu contactul pus si butonul pe off la apasarea pe butonul starterului invarte motorul b_3 -e posibil sa fie contactele cdi-ului oxidate b_4 -daca bobinele ar face probleme la anumite temp , as simti asta probabil si in timpul mersului b_5 -voi masura fisele in urmatoarele zile b_6 -am pus bujii noi NGK si toti cei care au vazut cum aratau bujiile vechi au zis ca motorul este ok ( bujiile vechi aveau culoare brun-deschis ) Mersi mult de sfaturi Baiazid , cand ne intalnim ai o bere de la mine
  16. Nu se ineaca motorul , nu da scanteie la bujii atata timp cat dau la automat am incercat asta cu 3 baterii pana acuma , electromotorul nu fura curent , bateria e noua , carburatoarele sunt reglate si sincronizate , doar la aprindere am mai ramas sa schimb cate ceva ( probabil ca voi schimba tot ce tine aprindere )
  17. Am schmbat si bateria , am pus baterie noua , am reglat carburatoarele si degeaba , tot aceleasi simptome le face . Ma omoara cu zile chestia asta a motorului ma bate gandul sa cumpar TOT ce tine de aprindere , doar doar va vrea sa mearga . P.S. Unii prieteni mi-au zis ca am pierderi de curent de la alarma montata pe motor . Am dezactivat 2 zile alarma si degeaba , acelasi fenomen se intampla
  18. Accidentele moto se pot imparti in 2 categorii mari : accidente din vina motociclistului si accidente din vina automobilistului . La prima categorie se incadreaza preponderent incepatorii , si o mare parte dintre ei au motoare prea puternice pentru experienta lor . In cea de-a 2-a categorie sunt si incepatori si motociclisti cu experienta . Postul este foarte bun si ar trebui sa dea de gandit tuturor incepatorilor care vor sa treaca direct pe motoare mari . Si un incepator numai cumpatat nu poate fi , el vrea sa-si demonstreze lui si sa demonstreze si altora ca stie sa mearga bine pe motor , sa demonstreze ca stie si nu e incepator , dar , din pacate , uita ca nu prea are experienta .Si poti fi mai cumpatat la 20 de ani asa cum poti sa sfidezi orice si la 40 de ani , totul depinde de persoana respectiva .Multi uita ca experienta se aduna in timp si cu multi kilometri . Poti sa faci 10000 de km in 2 luni dar asta nu inseamna ca ai si multa experienta . Toti am fost incepatori si intotdeauna vom mai avea unele lucruri de invatat , niciodata nu putem zice ca avem destula experienta . Intotdeauna cand schimbi motocicleta esti incepator , trebuie sa te obisnuiesti cu acea motocicleta . Experienta pe o alta motocicleta te ajuta sa te acomodezi mult mai repede , si tot acea experienta te poate salva din multe situatii grele .
  19. Mr_orl , nu saluti doar cu mana , poti saluta si cu capul Nici macar un sfert nu am ramane , sunt multe clone , sunt multi useri care doar s-au inregistrat pe forum si au si uitat de el , sunt multi care nu prea au treaba cu motociclismul . Simplu fapt ca postezi pe forumul motociclistilor nu te face automat si motociclist , asa cum nu poti fi motociclist doar detinand o motocicleta . Motociclismul e o pasiune , un mod de viata , sunt multi care viseaza noaptea la motoare dar din pacate nu au posibilitatea de a-si cumpara motor . Si sunt destui cei care au motor doar ca au auzit si ei ca motorul e la moda . Si eu am fost in situatia in care am salutat si nu am fost salutat , si nu era aglomeratie si motociclistul celalalt cred ca m-a vazut .Asta nu inseamna ca nu era motociclist , poate era atent la drum , poate nu vroia decat sa ajunga acasa , poate m-a vazut tarziu si chiar a uitat sa ma salute , se poate intampla lucrul asta multora dintre noi .Si am fost si salutat si nu am salutat tot din aceleasi motive , am vazut foarte tarziu motorul sau eram prea atent la trafic si nu l-am vazut deloc . Nu poti judeca pe cineva doar ca nu te-a salutat o data , sa-l judeci atunci cand te intalnesti de multe ori cu el pe sosea , i-ti dai seama ca te vede si nu te saluta .
  20. Hondaxx nu ar trebui sa judeci oamenii fara sa-i cunosti
  21. A incercat sa evite , se vede si din poze , pacat ca nu a mai avut si distanta necesara .Din instinct in situatii din astea te tragi cat mai pe partea dreapta a drumului , am patit-o de cateva ori , cand intra cate-un schumaher intr-o depasire riscanta fara sa vada motocicleta care vine din fata sau fara sa-i dea nici cea mai mica atentie( flash-uri cu faza lunga )
×
×
  • Creează nouă...