popescud Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Mai sunt numai doua luni pina la Austria FJR Tour. Cei care doresc sa mearga, desi rezervarile s-au facut cu app. doi ani inainte, este bine a comunica acest lucru, pentru a vedea cum se poate aranja cazarea in zona. In ipoteza in care vor fi mai multi participanti in afara celor deja inscrisi ( Popescu si Turcanu-2p) ar fi bine sa ne intilnim pentru a stabili detali de calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Katy FJR, cum e situatia? Alti amatori, comunicati! Organizam reprezentarea grupului roman. Se poate veni cu orice tip de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbasket23 Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 m-as baga si eu cu cbr-ul meu de 600.eu vin din frankfurt.spuneti-mi careva unde e locul exact,poate imi gasesc vreun hotel pe aproape daca la hotelul lor nu mai sunt locuri.cati romani vin pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 m-as baga si eu cu cbr-ul meu de 600.eu vin din frankfurt.spuneti-mi careva unde e locul exact,poate imi gasesc vreun hotel pe aproape daca la hotelul lor nu mai sunt locuri.cati romani vin pana acum? 3 cu siguranta Locatia o gasesti pe pagina de web a organizatorului. Locatia - Hitissau linga Bregenz m-as baga si eu cu cbr-ul meu de 600.eu vin din frankfurt.spuneti-mi careva unde e locul exact,poate imi gasesc vreun hotel pe aproape daca la hotelul lor nu mai sunt locuri.cati romani vin pana acum? 3 cu siguranta Locatia o gasesti pe pagina de web a organizatorului. Locatia - Hitissau pe linga Bregenz m-as baga si eu cu cbr-ul meu de 600.eu vin din frankfurt.spuneti-mi careva unde e locul exact,poate imi gasesc vreun hotel pe aproape daca la hotelul lor nu mai sunt locuri.cati romani vin pana acum? 3 cu siguranta, cu 2 motociclete. Locatia o gasesti pe pagina de web a organizatorului. Locatia - Hitissau pe linga Bregenz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Peste doua saptamini, mai bine spus pe data de 06.06 are loc plecarea spre Austria. Din pacate vad ca nu prea sunt doritori. Inca ii mai asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Topicul cu FJR blocheaza. Voi crea alt topic cu exc. moto in Austria 8 -10 iunie 2007 cu participare libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate