Klaus Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 Nu prea le am cu japonezele da parca ar fi un Kawa, Oricum o frumusete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad_Max_L&P Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 Salutare ! De ce ai sters topicul meu mai MauS? Nu-i frumos ! :) Te simti ? Apropo ce motor e ala? Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad_Max_L&P Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 Salutare ! De ce ai sters topicul meu mai MauS? Nu-i frumos ! :) Te simti ? Apropo ce motor e ala? Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad_Max_L&P Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 MauS de ce ai sters topicul meu? pana la urma ne spui ce motor e ? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad_Max_L&P Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 MauS de ce ai sters topicul meu? pana la urma ne spui ce motor e ? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 e un motor mare negru si urat care da senzatzia de jegos parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 17, 2003 Autor Share Postat Decembrie 17, 2003 numele actual al motorului este Scary Skeleton Yamaha asai:)))) arata foarte bine pt un RAT BIKE si pe site stii bine si tu ca sunt o gramada de rat bikuri superbe te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 18, 2003 Autor Share Postat Decembrie 18, 2003 nu stiu ce e, dar e chiar urat! tu stii ce este un rat bike???? sau denumirea de ratbike ai fost la vreo intilnire de ratbikes?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 18, 2003 Autor Share Postat Decembrie 18, 2003 e un motor mare negru si urat care da senzatzia de jegos parerea mea chiar asta idea ratbikurilor oricum parerea ta este numai ata ,nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 Pt. dexter: Noi aici, la chopperisti, nu avem motoare URITE ci doar diferite, ok? Cam asta-i optica noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 18, 2003 Autor Share Postat Decembrie 18, 2003 e un motor mare negru si urat care da senzatzia de jegos parerea mea deci intelegi IDEA DE RATBIKE ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 bai o intzeleg... dar voi suntetzi adeptzi ai RatBike-urilor? Nu cred ca daca ,prin absurd, castigatzi la loto si va luatzi un harley nou nout il mai facetzi RatBike.... Parerea mea e ca un ratbike dästa` e un motor urat zgariat rupt in doua, si stai si te gandesti bah ce e mai simplu sa il repar sau sa ii mai dau cu bolovanu in el? Bineintzeles ca a doua varianta e mai simpla si mai ieftina ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 14, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2004 bai o intzeleg... dar voi suntetzi adeptzi ai RatBike-urilor? Nu cred ca daca ,prin absurd, castigatzi la loto si va luatzi un harley nou nout il mai facetzi RatBike.... Parerea mea e ca un ratbike dästa` e un motor urat zgariat rupt in doua, si stai si te gandesti bah ce e mai simplu sa il repar sau sa ii mai dau cu bolovanu in el? :lol: Bineintzeles ca a doua varianta e mai simpla si mai ieftina ..... tia cam luat timp sa raspunzi eu tiam dat raspunsul la data de Dec 16 2003, 11:56 PM si tu dupa o luna si ceva iti aduci aminte salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate