Maco Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Salut! Am avut un incident cu mobra si trebuie sa o bag in revizie. Cei de la asigurari mi-au recomandat Intermotorcycles dar sunt ffffff scumpi. Ulterior, un baiat de bine mi-a soptit ceva de fratii Bardac (despre care am vazut si un reportaj la Motomagia). Puteti sa imi spuneti mai multe? cat de profi e service-ul, daca e scump, daca e genul de nu iti lasi mobra peste noapte de frica sa nu iti umble si pe unde nu ai probleme... etc. Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 s-a mai discutat pe tema asta, cauta prin forum. asa cum ai spus si tu o sa fie pareri si pro si contra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 da.. s-a mai discutat prin luna aprilie... trebuie cautat topicul... oricum, din ce citisem eu nu s-a vorbit deloc bine de ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Ce sa zic...eu am luat motorul de la ei la cel mai bun pret de pe piata, plus ca mi l-au adus mult mai repede decat oricine altcineva. Am fost sapt trecuta la revizi de 1000km am stat cu baietii acolo....mi s-a parut ok, lucreaza repede si bine, curat. Acum dupa cum s-a mai zis exista pareri pro si contra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maco Postat Decembrie 10, 2008 Autor Share Postat Decembrie 10, 2008 Ce sa zic...eu am luat motorul de la ei la cel mai bun pret de pe piata, plus ca mi l-au adus mult mai repede decat oricine altcineva. Am fost sapt trecuta la revizi de 1000km am stat cu baietii acolo....mi s-a parut ok, lucreaza repede si bine, curat. Acum dupa cum s-a mai zis exista pareri pro si contra... multumesc pentru precizari. o sa caut si prin posturile mai vechi sa vad si alte pareri. asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate