alex.xxxx Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 vreu sa va intreb cat consuma un suzuki gsx-s de 1100cmc. daca stiti ceva va rog sa imi trimite-ti un email pe adresa green_motohead@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Poate vrei sa spui GSX-R 1100, nu ti-l recomand deoarece vad ca nu prea te pricepi, nu e un motor pentru incepatori, si cred ca in jur de 10% in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Laur, parerea mea este ca poate lua si peste 10, mai ales in oras, fara probleme. Oricum, daca iti iei un asa motor, cauti perforamanta si nu prea te uiti la consum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Oricum, daca iti iei un asa motor, cauti perforamanta si nu prea te uiti la consum! CORECT! Te dai la ea .. consuma. Mergi ca pensionarii... consuma mai putin. Dar pierzi partea frumoasa: DEMARAJELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Mai ales ca geseixeru de 11 sute nu s-a facut decat pana prin '90, si pe vremea aia carburatoarele sugeau ca lumea, nu ca in ziua de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Mai ales ca geseixeru de 11 sute nu s-a facut decat pana prin '90, Eu stiu ca modelul asta s-a fabricat inre '86-'99, are in jur de 220-230 kg si 5 viteze parca, puternic dar greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Eu stiu ca modelul asta s-a fabricat inre '86-'99 Corect, nush de ce traiam cu impresia ca s-a fabricat pana in '90. Istoria modelului se poate vedea aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate