Sari la conținut

GPZ

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GPZ

  1. Nu am avut nici un fel de problema, cu moto sau cutie, absolut nimic din ce ai scris tu. Prima generatie, de care mentionezi tu, este cea de 700 (670 cm3), poate acolo sa fi fost probleme. Prima inmatriculare este 04 sau 05 2015. Istoricul este in cartea de service, sigur. Eu nu imi fac griji cu privire la motor/cutie, sincer. Doar topcase, de 47 litri. Sub sa doar casca open face. La cele cu roti mari mai greu cu spatiu pentru full face. Posibil sa atingi cu toata talpa, picioarele le poti intinde fara probleme.
  2. Salut, Eu am un Integra S DCT. DCT este o cutie cu doua ambreiaje, similara cu DSG in cazul masinilor (VW). Este foarte confortabila cutia pe Drive. Daca vrei sa schimbe mai sus in ture, o poti pune in Sport, si ai si modul manual, cu butoane de - si +. Consumul este de 3,5%, este un motor cunoscut pentru consumul redus si fiabilitatea crescuta (rezista la multi km). Practic, cei 2 cilindrii de 750 cm3 sunt exact jumatate din motorul pus pe Honda auto (4 cilindrii), este un motor cu un cuplu la turatii reduse. Nu are foarte multi cai putere. Practic Integra este o motocicleta cu carene de scuter, fiind foarte confortabila datorita pozitiei.
  3. GPZ

    Dau Spre Donatie!

    Salut, as dori eu ghetele. Poti sa imi lasi un numar de telefon pe mesaj privat? Multumesc.
  4. Salut, as vrea Samsung Galaxy S4, daca mai este valabil. Multumesc.
  5. Salut, unde ai gasit Axo cu reducerea aceasta? Multumesc
  6. As merge si eu pentru un traseu de cateva ore, sper sa nu apara ceva care sa schimbe decizia.
  7. Salut, eu am o Integra NC 750 DCT, confirm consumurile foarte bune!
  8. Trebuie sa ai in vedere faptul ca, daca ii dai in judecata si pierzi, vor solicita si cheltuieli de judecata din partea ta. In cazul unei firme mari ca ABG, care contracteaza SCA mari, aceasta asistenta juridica poate fi scumpa. De luat in calcul.
  9. Manusile au ajuns la mine. Multumesc danutu_m!
  10. Daca nu o ia colegul, sunt si eu interesat, tot din Bucuresti. Te rog anunta daca nu o ia el, ca sa te contactez. Multumesc
  11. La asta se refera, si la F650 GS TWIN al meu scrie cam la fel si tot nu este loc de baterie, se refera sa nu efectuezi relocarea bateriei acolo din orice motive.
  12. In Romania a inceput oficial aceasta campanie de verificare? A fost cineva pentru aceasta la BMW, sau a intrebat cu ocazia unei revizii, etc? Multumesc.
  13. Salut, ma intereseaza pe mine casca, poti sa imi trimiti te rog, pe PM, un numar de telefon? Multumesc.
  14. RIP Asta este stirea de pe mediafax: SIBIU, 16 aug Sursa: Mediafax - (16.08.2006 10:26) Furnizor: Mediafax Doi tineri, în vârstă de 23, respectiv 22 de ani, Âşi-au pierdut viața, marți seara, în județul Sibiu, după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit violent de un autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX. Doi tineri morți, în urma unui accident de motocicletă în Sibiu Accidentul s-a produs pe drumul județean care face legătura între Sibiu Âşi Cisnădie. Cei doi tineri, un băiat Âşi o fată, mergeau spre Sibiu pe o motocicletă, iar la un moment dat conducatorul motocicletei a intrat într-o depăÂşire imprudentă Âşi nu a reuÂşit să revină la timp pe sensul său de mers, vehiculul ciocnindu-se frontal cu o maÂşină care circula regulamentar. "Mergeam regulamentar de la Sibiu spre Cisnădie, motociclistul a intrat în depăÂşire, nu a putut să revină, m-am trezit cu el în față, asta e tot”, a declarat Cristina Tarcea, Âşoferul autoturismului în care a intrat motocicleta . Impactul a fost atât de puternic încât cei doi au murit pe loc. Fata a fost aruncată pe capota maÂşinii pe care o depăÂşiseră, iar băiatul a ajuns într-un Âşanț de pe marginea Âşoselei. "În urma cercetărilor efectuate Âşi din declarațiile martorilor oculari putem concluziona că accidentul s-a produs din cauza unei manevre imprudente de depăÂşire efectuate de conducătorul motocicletei", a declarat subcomisarului Lucian Tarnu, adjunctul Âşefului IPJ Sibiu. (Roxana Buhus; corespondenti@mediafax.ro)
  15. aprilia atlantic de 500 (al meu): in oras 5-5,5%. afara nu stiu, dar e motor de 3,5 ori mai mare ca al tau.
  16. Fiind vorba de fosta Busa a lui Boris, eu zic sa il intrebati si pe el. oricum, incearca cu vechile bujii.
  17. Alex, imi pare rau sa te contrazic. Eu am o Busa din 2003, si ma abtin fara prea mare greutate sa ii dau, chiar si cand soseaua este goala. Cea mai importanta si valoroasa frana a unei motociclete este in capul conducatorului ei. Este tragic ce s-a intamplat cu prietenii tai, dar este clar ca si viteza nu i-a ajutat. Iar despre omul care a murit nevinovat, mai pot sa zic ceva?
  18. GPZ

    Adunarea Pt Miting Legal

    Bine, faceti cum vreti, eu stiu cum functioneaza sistemul.
×
×
  • Creează nouă...