Jorj Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Am citit recent ca o mana de oameni de afaceri din Ungaria si-au pus capitalul la bataie reinviind renumita Danuvia. Au scos deja doua motoare remarcabile (Nova si SupeRetro) cu frane Brembo, furci Ohlins parca si finisaje faine. Nu stiu o boaba de ungureasca dar din ce vad pe site-ul lor - http://www.danuvia.hu/ - cred ca vor sa faca pana in Sep. 2009 si un SS: Danuvia Adriatica de 1200 cc. Din schite arata destul de fioroasa. Stiti mai multe despre ea? Daca motocicleta autohtona romaneasca se lasa asteptata, macar ei sa faca ceva in acest sens. P.S. Daca s-a mai discutat subiectul rog un admin sa nu se supere si sa bage un mare "delete" la topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 frumusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 S-au mai inspirat si ungurii, dar a iesit bine. Din poza aia asa neclara, din cate vad eu, are bot de cbr mai vechi si fund de ducati (749 sau 999). Oricum din poze nu se vede bine fundul, deci poate avea si fund tot de cbr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 S-au mai inspirat si ungurii, dar a iesit bine. Din poza aia asa neclara, din cate vad eu, are bot de cbr mai vechi si fund de ducati (749 sau 999). Oricum din poze nu se vede bine fundul, deci poate avea si fund tot de cbr! Deci clar...e la fel de complicata ca limba celor ce au 'desenato" A murit MZ-u' dupa atatia ani de traditie, Tnuvia asta ungureasca o sa fie un maaare succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Patratoasa si urata! (parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 super retro arata foarte bine dar in rest, nu cred ca sportivele unguresti vor fi prea performante sau vor avea cine stie ce succes de piata. dar ar fi bine macar sa fie pe linia de plutire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 interesanta SuperRetro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate