Andrei_D Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Salutari! Am tot cautat si pe net si pe aici pe la "Scutere" dar nu gasesc ceea ce vreau. Anuntul se adreseaza comerciantilor de piese de scutere. Ma intereseaza un generator de curent (magnetou, dinam, alternator) pe 12 V, facut pentru un scuter care are si baterie. Vreau sa-l adaptez la un Simson si deocamdata nu stiu ce s-ar potrivi mai bine. Am nevoie sa fie astfel: - preferabil magnetou (nu are carbuni); - 12V; - Putere cat mai mare (W); - diametru exterior maxim 10 - 10,5 cm (poate fi mai mic, nu ma deranjeaza); - nu prea ma intereseaza daca are aprindere elctronica normala ( ? TCI ? ) sau CDI. De asemenea, cand o sa iau generatorul, o sa cumpar si: - releu de incarcare; - stabilizatorul de tensiune; - puntea de diode Probabil ca la unele scutere, cele trei sunt montate in acceasi cutiuta. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Salutari! Am tot cautat si pe net si pe aici pe la "Scutere" dar nu gasesc ceea ce vreau. Anuntul se adreseaza comerciantilor de piese de scutere. Ma intereseaza un generator de curent (magnetou, dinam, alternator) pe 12 V, facut pentru un scuter care are si baterie. Vreau sa-l adaptez la un Simson si deocamdata nu stiu ce s-ar potrivi mai bine. Am nevoie sa fie astfel: - preferabil magnetou (nu are carbuni); - 12V; - Putere cat mai mare (W); - diametru exterior maxim 10 - 10,5 cm (poate fi mai mic, nu ma deranjeaza); - nu prea ma intereseaza daca are aprindere elctronica normala ( ? TCI ? ) sau CDI. De asemenea, cand o sa iau generatorul, o sa cumpar si: - releu de incarcare; - stabilizatorul de tensiune; - puntea de diode Salut,am un magnetou original simson sport..te ajuta?? 0744859122 valy Probabil ca la unele scutere, cele trei sunt montate in acceasi cutiuta. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 De asa ceva am nevoie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Salutari! Am tot cautat si pe net si pe aici pe la "Scutere" dar nu gasesc ceea ce vreau. Anuntul se adreseaza comerciantilor de piese de scutere. Ma intereseaza un generator de curent (magnetou, dinam, alternator) pe 12 V, facut pentru un scuter care are si baterie. Vreau sa-l adaptez la un Simson si deocamdata nu stiu ce s-ar potrivi mai bine. Am nevoie sa fie astfel: - preferabil magnetou (nu are carbuni); - 12V; - Putere cat mai mare (W); - diametru exterior maxim 10 - 10,5 cm (poate fi mai mic, nu ma deranjeaza); - nu prea ma intereseaza daca are aprindere elctronica normala ( ? TCI ? ) sau CDI. De asemenea, cand o sa iau generatorul, o sa cumpar si: - releu de incarcare; - stabilizatorul de tensiune; - puntea de diode Probabil ca la unele scutere, cele trei sunt montate in acceasi cutiuta. Multumesc! Daca reusesti ce vrei sa faci imi dai te rog frumos un PM cu id tau deoarece si tata are un simson si de apx 2 ani se gandeste la o metoda care sa functioneze dar pana acum a facut ecva adaptari da nu merge cum trebuia si a dat jos acum nu mai functioneza motocicleta se gandeste la o solutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Am rezolvat, daca se doreste, se poate sterge topicul. Editat Ianuarie 19, 2009 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mesterel2010 Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Salutari! Am tot cautat si pe net si pe aici pe la "Scutere" dar nu gasesc ceea ce vreau. Anuntul se adreseaza comerciantilor de piese de scutere. Ma intereseaza un generator de curent (magnetou, dinam, alternator) pe 12 V, facut pentru un scuter care are si baterie. Vreau sa-l adaptez la un Simson si deocamdata nu stiu ce s-ar potrivi mai bine. Am nevoie sa fie astfel: - preferabil magnetou (nu are carbuni); - 12V; - Putere cat mai mare (W); - diametru exterior maxim 10 - 10,5 cm (poate fi mai mic, nu ma deranjeaza); - nu prea ma intereseaza daca are aprindere elctronica normala ( ? TCI ? ) sau CDI. De asemenea, cand o sa iau generatorul, o sa cumpar si: - releu de incarcare; - stabilizatorul de tensiune; - puntea de diode Probabil ca la unele scutere, cele trei sunt montate in acceasi cutiuta. Multumesc! Cam ce putere ai vrea sa aiba generatorul de curent ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 in 2 ani cred ca a reusit sa-si bobineze singur unul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate