ionut73 Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Pentru cei ce vor sa vada cu ce se mananca si sa-si faca mana pentru la anul, mai sunt doua etape de rally raid: 1. Ultima etapa in CN rallly-raid tot teren la auto Timisoara 24 - 26 noiembrie Pentru motociclisti va fi doar o cupa. O sa postez regulamentul particular de indata ce il primesc 2. Raliul Tot Teren Winter Cup Predeal 16 - 18 decembrie Asta e ultima ocazie de intalnire pe 2005 al pasionatilor. Se va alerga doar sambata, 4 probe speciale (una pe timp de noapte!!!), 120 km in total din care 60km probe speciale. Taxa de inscriere 1 mil Informatii suplimentare pentru ambele la Tel/fax 0268-326990 Mobil. 0742-893621 - Victor POP ; 0721-306452 – Laura TANASE E-mail clubul_vigraeff@yahoo.com Eu o sa vin la Predeal intr-un picior sa fac galerie si sa stau la schpritzul de dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 10, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 10, 2005 Pentru cei ce vor sa vada cu ce se mananca si sa-si faca mana pentru la anul, mai sunt doua etape de rally raid: 1. Ultima etapa in CN rallly-raid tot teren la auto Timisoara 24 - 26 noiembrie Pentru motociclisti va fi doar o cupa. O sa postez regulamentul particular de indata ce il primesc Stii ceva de traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 Stii ceva de traseu? Nu Cred ca azi - maine primesc regulamentul particular si postez aici detalii. Daca te grabesti, suna-l pe Victor Pop. Daca te gandesti la ce ma gandesc eu nu merge cu Transalpu'. E prea mare si greu si o sa risti mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ne-ktm Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 cursa de la timisoara este interesanta pentru moto daca ploua mult noroi daca este vremea ca acuma super misto .Cea de la brasov este cam nasoala dar de incercat merge pentru curiosi dar nu cu motoare grele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 10, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 10, 2005 Nu Cred ca azi - maine primesc regulamentul particular si postez aici detalii. Daca te grabesti, suna-l pe Victor Pop. Daca te gandesti la ce ma gandesc eu nu merge cu Transalpu'. E prea mare si greu si o sa risti mult. Nu Ma voi gandi la ce te-ai gandit tu ca m-am gandit eu cand oi avea KTM Eram curios de traseu, mai fac o poza ... mai balosesc de pe margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 ionut, cum adica vii la predeal intr-un picior? sa fie doar o gresala de exprimare? eu vreau sa vin la predeal pe doua picioare si pe patru roti (ori patru, daca bag si fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 ionut, cum adica vii la predeal intr-un picior? sa fie doar o gresala de exprimare? eu vreau sa vin la predeal pe doua picioare si pe patru roti (ori patru, daca bag si fata) nici o greseala. Am hotarat sa-mi menajez putin stangul in perioada asta Mai multe aici /index.php?showtopic=29528 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 nu esti sanatos ! arunca drqu vaca aia nebuna si ia-ti ceva mai subtire oricum poza e de mare angajament cultural artistic sa vad ce rezolutie are, poate-ti produc un poster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 nu esti sanatos ! arunca drqu vaca aia nebuna si ia-ti ceva mai subtire oricum poza e de mare angajament cultural artistic sa vad ce rezolutie are, poate-ti produc un poster Hai merci Sper ca pana la primavara sa gasesc un cetatzean curajos sa ia Adventure-ul in primire si in secunda 2 o sa-mi comand un EXC (nu m-am hotarat inca daca o sa fie 450 sau 525) Daca nu reusesc sa gasesc un pasionat, o tin pe-asta pentru plimbari si rally si imi mai iau o tigaie in 2 timpi pentru enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 Un mesaj cald de la Vitor Pop "Pana astazi si-au anuntat participarea 10 autoturisme si 3 motociclete,asteptam confirmarea si celorlalti participanti si de asemenea sa se specifice numarul de camere necesare si din ce data si pe ce auto/moto se va alerga,cat mai repede posibil,fie pe mail fie la tel:0741-433819" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate