ivan pedala Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Da, ocazie cu care ti-am trimis aci, peste ocean, inca un foarte bun prieten, cu familie cu tot, definitiv!... Nu-mi place deloc iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 Da, ocazie cu care ti-am trimis aci, peste ocean, inca un foarte bun prieten, cu familie cu tot, definitiv!... Nu-mi place deloc iarna... timpuri grele Ivane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 "LA MULTI ANI!" azi 07.12.2011 pentru @marauder! /index.php?/user/2998-marauder/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 "LA MULTI ANI!" azi 07.12.2011 pentru @marauder! /index.php?/user/2998-marauder/ mersi mult nenea...dau o bere virtuala in alta ordine de idei,te-ai descurca la un schimb de ambreiaj la marauterul meu de 800(ma mai tine vreo citeva sute de km,intreb informativ doar)?ca kitul de lant probabil pot sa il schimb si eu,ca doar nu sint blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Neica, ne descurcam... asa cum ziceai si tu, doar nu sintem blonde! Vii cu el (Marauderu') si cu kitul de rezerva al ambreiajului si il facem incit sa moara ofticati dusmanii! Sau, daca devine nedeplasabil (Marauderu'), dai de stire si echipa de interventie rapida se deplaseaza la domiciliul dvs. si va rezolva problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2012 Nah ca luai biletele de aeroplan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Poate de sfintu' al' din balta si nu dai de stire cind ajungi aici, sa ne vedem si sa bem o apa plata impreuna, ca te-ai fript! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2012 Poate de sfintu' al' din balta si nu dai de stire cind ajungi aici, sa ne vedem si sa bem o apa plata impreuna, ca te-ai fript! he he he,ajung pe 2 martie acasa sper,nu mai raman prin Bucuresti nici 5 minute,cum e granitza cu sarbii?Vreau sa-mi duc americanca sa vada ce-a facut Clinton p-acolo...nu`s daca ti-am zis dar mi-am facut un cadou pe cinste de Craciun...am definitivat divortzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Granita cu sirbii este lejera, nu cred ca vei avea probleme sa treci. Aflasem din alte surse ca ti-ai tras muiere noua made in USA, si-am mai aflat ca vei ramine ceva mai multicel prin zona natala... sau e doar un zvon?! Oricum, abia te-astept sa facem planuri de viitor si sa spargem judetu-n doua calare! Dupa citeva intrebari mai la obiect am aflat ca daca treci de la noi la sirbi este mai lejer, dar invers, se schimba datele problemei. Esti verificat la piele de tigari, prafuri si alte chestii care fac obiectul contrabandei. Uneori daca ceva li se pare suspect vamesilor sirbi, acestia ajung pina la demontarea mijlocului de transport in bucati mici, iar daca suspiciunile li se adeveresc, mijlocul de transport se confisca pe loc. Asa ca atentie mare la ce transporti in masina/moto... in afara efectelor personale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2012 Granita cu sirbii este lejera, nu cred ca vei avea probleme sa treci. Aflasem din alte surse ca ti-ai tras muiere noua made in USA, si-am mai aflat ca vei ramine ceva mai multicel prin zona natala... sau e doar un zvon?! Oricum, abia te-astept sa facem planuri de viitor si sa spargem judetu-n doua calare! Dupa citeva intrebari mai la obiect am aflat ca daca treci de la noi la sirbi este mai lejer, dar invers, se schimba datele problemei. Esti verificat la piele de tigari, prafuri si alte chestii care fac obiectul contrabandei. Uneori daca ceva li se pare suspect vamesilor sirbi, acestia ajung pina la demontarea mijlocului de transport in bucati mici, iar daca suspiciunile li se adeveresc, mijlocul de transport se confisca pe loc. Asa ca atentie mare la ce transporti in masina/moto... in afara efectelor personale! Hmm daca sant bulangii atunci as fie sanatosi nu am chef as pierd timp prin vame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) "LA MULTI ANI! azi 26.01.2012 pentru EMmyl_Gsx (28), cu mult noroc, sanatate, bani si fomei fromoase! Azi, 01.02.2012, am placerea sa-i urez lui @varugica (36) un "LA MULTI ANI!" calduros, in ciuda multelor grade cu minus de-afara! Editat Februarie 1, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Multumesc nene. Merge de o tuica fiarta pe frigul asta.Toate urarile de bine si de la mine pentru motosticlisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 "LA MULTI ANI!" Bogdanosule (@ bogdan boeru 34), sanatate si noroc, multi bani si sa-ti mearga 'Ondaaa!!! Oricum, abia te-astept sa facem planuri de viitor si sa spargem judetu-n doua calare! A crapat clipa si a ajuns Dijmaru' si pe la mine...asa ca nimic nu-i imposibil! Sper sa ne mai revedem si sa iesim calare pe doua roti prin locurile alea frumoase vazute pe la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 14, 2012 Autor Share Postat Martie 14, 2012 "LA MULTI ANI!" Bogdanosule (@ bogdan boeru 34), sanatate si noroc, multi bani si sa-ti mearga 'Ondaaa!!! A crapat clipa si a ajuns Dijmaru' si pe la mine...asa ca nimic nu-i imposibil! Sper sa ne mai revedem si sa iesim calare pe doua roti prin locurile alea frumoase vazute pe la noi! [/quote Multumesc pentru ospitalitatea cu care ne-ai primit is ai dreptate as fii vrut sa fii fost pe doua roti.A trebuit sa-i cumpar o alta pereche de ghete de la Parangu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Sper ca nu te-au costat si ghetele astea 150$, ca alea americane! Acum, deh, asta e...plimbarile prin locuri nepermise costa! Macar a ramas cu o amintire placuta, fiindca a calcat pe urmele lui Nicolas Cage! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 14, 2012 Autor Share Postat Martie 14, 2012 Sper ca nu te-au costat si ghetele astea 150$, ca alea americane! Acum, deh, asta e...plimbarile prin locuri nepermise costa! Macar a ramas cu o amintire placuta, fiindca a calcat pe urmele lui Nicolas Cage! Daca n- ar fii fost cu motociclete filmu nici ca o duceam peacolo ,ghetele nu au costat numa o suta de lei.Am cateva fotografii cand me da de Totzi dracii si pe noi si pe Nicolas Cage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Am zis 150 $ (adica USD, sau dolarei)...asa ca imi imaginez ce tocata ai luat! Poate ne bucuri si ochiu' nostru cu pozele in care luai na-na de la motociclista iadului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 O sa pun cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 "LA MULTI ANI!" azi 31.03.2012 pentru Florin Encescu si pentru BMW-u' pe care tocmai si l-a cumparat, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi lui... si multi kilometri fara evenimente neplacute calare pe frumosul lui bidiviu (vezi poza)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 TRAIASCAAA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Mai 1, 2012 Autor Share Postat Mai 1, 2012 http://http://i368.photobucket.com/albums/oo126/clanut/b2756c62.jpg Cate una pentru amandoi Ivane... http://http://i368.photobucket.com/albums/oo126/clanut/b2756c62.jpg Cate una pentru amandoi Ivane... oops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 (editat) Cred ca asta ni se trage de la noroaiele prin care am invitat-o sa mearga, cu noii ei botosei de 150$...asa ca am scapat ieftin de data asta, amindoi! Sper ca v-a placut zona si veti reveni...fiindca nu ati vazut nici macar 1% din frumusetile judetului! "LA MULTI ANI!" azi 27.05.2012 pentru @BIBANU CZ si @sarpe...asfalt uscat, sanatate, noroc si sa ude amindoi momentul asa cum se cuvine! "LA MULTI ANI!" azi 10.06.2012 pentru @VEX-u' si frumoasa virsta implinita! Editat Iunie 10, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 'LA MULTI ANI'! @ IVAN_PEDALA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Oooo la multi ani neica sa fii sanatos si la punga gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Multumesc frumos pentru urari...si unora si pentru prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate