Sari la conținut

BIBANU CZ

Membru
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Nicaieri si pretutindeni
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    JAWA
  • Numar Moto
    GJ90BIB
  • Club
    LIPSA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ
  • Interests
    comunistele

Vizitatori Recenți Profil

775 citiri profil

BIBANU CZ's Achievements

  1. Sarbatori Fericite la toti membrii forumului cu sanatate si numai bucurii !!!!
  2. BIBANU CZ

    Accidente 2023

    Sunt de la tara , incerc si eu sa intru in lumea buna , ca am vazut ca daca nu bagi ceva in straineza n-ai valuare! Iertare , nu se va mai intampla !
  3. BIBANU CZ

    Accidente 2023

    Si zilele trecute parca a mai fost un accident prin Rovinari , in girator la penni ! Era multa agitatie in zona si nu am putut afla ce a fost si cum s-a intimplat dar sper sa fi scapat cu bine riderul !
  4. Raspunsul e ici , asta daca se vrea si se proceseaza !
  5. BIBANU CZ

    CZ

    O sa incerc,alta varianta n.am. Va spun daca rezolv,ca nu vreau sa mai dau bani ampwlea si apoi sa nu rezolv. Daca nu rezolv il dau vecinului,ca stiu ca mai are si se descurca.;)
  6. BIBANU CZ

    CZ

    Am trimes e-mail la cele doua entitati,acum astept sa vad daca si raspund. Pe cine am mai intrebat din zona imi spun ca daca nu exista fiscal,nu se mai inscrie. Poate fi platit fiscal de mine chiar si din urma daca nu mai gasesc persoana din certificat,ca sa nu mai umblu pe la usile statului???Astea de la primarie nu stiu,nu au chef,pierd timp asteptand un raspuns care astia nu-l cunosc!!!!!
  7. BIBANU CZ

    CZ

    SALUT! Si LA MULTI ANI! Vad ca slaba miscarea pe zona asta,nimeni nu mai repara CZuri? Voi de unde mai luati piese si accesorii?In cazul in care am un CZ cu acte de radiere (adica are certificat ca a fost radiat si copii dupa carte,dar nu mai are carte) oare il mai pot inscrie?Care ar fi procedurile,ca in zona nimeni nu stie sa ma lamureasca.Multumesc!
  8. BIBANU CZ

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Janta spate e in stare buna. Astazi i-am reparat si filetul bujiei. Urmeaza sa comand un CDI. Daca o pun la punct o vand cu 550-600 de euro cat sa imi scot banii. daca mai apar alte probleme o vand completa cu 350 de euro si zic asta e... Daca o dezmembrez raman cu f multe piese prin garaj si chiar nu mai am loc, poate daca ar fi cerere ptr mai multe piese. Ramane de vazut!
  9. BIBANU CZ

    Ax cu came

    Numai mecanici in devenire in ultimul timp, tara plina de fiare reparate pe genunchi, vandute ca impecabile. E normala treaba aia!
  10. BIBANU CZ

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutari. Am de ceva timp o Viroaga de 125 nefunctionala dar completa si inmatriculata. Nu da scanteie si are filetul unei bujii rupt. Desi initial am luat-o cu ideea de a repara-o acum ma gandesc sa renunt, mai ales ca mai am 2 motociclete in garaj. As dezmembra-o daca ar fi careva interesat de mai multe piese. Detalii pe pm.
  11. BIBANU CZ

    Jawa

    piese de jawa 350-638 mai aduce cineva? as vrea un set de segmenti de 60 mm si un pinion de vit.I.
  12. BIBANU CZ

    CZ

    SALUT! Ne.am intalnit azi pe european si v.am salutat,eram cu o Dacia veche! Merge-merge CZ.ul!
  13. Uuuu. Nasol. Sanatate.
  14. Ie scumpe astea! Filtrele le gasiti in multe alte locuri mai 'eftine! de exemplu Hiflo HFA3615 69 lei. il gasesti la motodiscount cu 64 de lei! Ai dracu astia de pun adaos 90% !!! http://motodiscount.ro/HFA3615_Filtru_de_aer Si mai sunt exemple! Over and out! Capac Kawasaki OEM 900 de lei?!? Ala costa maxim 140 de euro la reprezentanta!
×
×
  • Creează nouă...