Chivu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Cat coasta ? intrebarea de baza e normal ca o casca flip-up sa fie ceva mai grea de cat una integrala. eu raman tot la cele integrale. sunt mai simple, si ceva mai sigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Cat coasta ? 700 de leuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 Mi-am luat casca Nitro N770 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Mi-am luat casca Nitro N770 poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) 700 de leuti -de unde? a si app(scz de offtopic) faci graffiti? dupa nickname...ca se obisnuieste ca dupa numele folosit la graffiti sa se puna one cand nu mai exista alt graffer care sa foloseasca numele.. Editat Ianuarie 29, 2009 de zane94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 De la Moto Adventure. N-am mai rezistat pana saptamana viitoare. Am tulit-o mai repede de la munca si mi-am luat-o Asa la prima impresie, ca nu am testat-o inca la drum - solida, usoara si bine echilibrata, design fain, viziera ok dar putin cam greu de ridicat (presupun ca isi mai da drumul in timp), sta perfect pe capatana fara sa aiba puncte de presiune, ochelarii de soare integrati sunt nice to have, izoleaza foarte bine zgomotul. Ce nu-mi place la ea - aerisirile de plastic transparent care daca scap casca din mana se vor sparge aproape sigur si culoarea negru mat (nu se gaseste pe negru lucios) care in timp isi va arata mai usor uzura decat o vopsea lucioasa. Sa vad zilele viitoare cum se comporta la drum, daca suiera, daca se abureste, cat de bine e aerisita etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 nu mai tin minte in ce revista de motociclism am citit...dar cica...au facut englezii nishte teste ...si OGK`ul a iesit pe primul loc...nu multa lume a auzit de marca asta... si se presupune ca la toate testele a iesit pe primul loc peste Shoei , Arai , Schuberth si nu mai stiu cate cashti ....la toate testele ...sigurantza...aerodinamica...si nu mai stiu cate teste au facut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsr Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 cascutza mea am un prieten care vrea sa isi folieze viziera...cum ar putea ...stie careva niste metode ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 cascutza mea am un prieten care vrea sa isi folieze viziera...cum ar putea ...stie careva niste metode ? nu se poate , am incercat si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Nu se poate. Pentru a aplica folia trebuie sa incalzesti cu fionu si viziera cum e din plastic se poate topi. cascutza mea am un prieten care vrea sa isi folieze viziera...cum ar putea ...stie careva niste metode ? Casca de-asta am si eu si vreau sa imi iau viziera neagra. Bafta! A mea nu prea am avut grija de ea si e cam zgariata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 hai sa nu mai facem offtopic pe topicul omului ... mihaiand , asteptam poze cu , casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 Poze Nitro N770 VX , cumparata de la la ATVRom , 280 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Interesant desenul. Sa o porti sanatos ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Nu se poate. Pentru a aplica folia trebuie sa incalzesti cu fionu si viziera cum e din plastic se poate topi. Casca de-asta am si eu si vreau sa imi iau viziera neagra. Bafta! A mea nu prea am avut grija de ea si e cam zgariata cat de tare ma poti so incalzesti cu un feon incat sa se topeasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Ba du-te si vezi-ti de treaba nu mai contrazice tu pe toata lumea pe forum . M-am dus la cel mai priceput om din bacau cu un prieten cu casca lui si nu s-a putut pune asa ca nu mai fi tu zmeu si sa spui ca " cat de tare ma poti so incalzesti cu un feon incat sa se topeasca.." Hai pa ! Ba du-te si vezi-ti de treaba nu mai contrazice tu pe toata lumea pe forum . M-am dus la cel mai priceput om din bacau cu un prieten cu casca lui si nu s-a putut pune asa ca nu mai fi tu zmeu si sa spui ca " cat de tare ma poti so incalzesti cu un feon incat sa se topeasca.." Hai pa ! PS : Vezi ca mai ai oleaca si o sa devii denis_mbr 2 ! ( Cine stie cunoaste ) Editat Ianuarie 31, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Poze Nitro N770 VX , cumparata de la la ATVRom , 280 RON fereasca d-zeu sa dai cu memeaca de asfalt cu casca asta din carton !!! nu desenul de fereste de lovituri...sparturi...fracturi ...etc.! ... dar e de apreciat ca o ai si pe asta...altzii ..prefera sapca D&G ! Editat Ianuarie 31, 2009 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 fereasca d-zeu sa dai cu memeaca de asfalt cu casca asta din carton !!! nu desenul de fereste de lovituri...sparturi...fracturi ...etc.! ... dar e de apreciat ca o ai si pe asta...altzii ..prefera sapca D&G ! Mda , cred ca ai avut tu inainte si ai dat cu capu ... RAU ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Poze Nitro N770 VX , cumparata de la la ATVRom , 280 RON misto casca , sa o porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 fereasca d-zeu sa dai cu memeaca de asfalt cu casca asta din carton !!! nu desenul de fereste de lovituri...sparturi...fracturi ...etc.! ... dar e de apreciat ca o ai si pe asta...altzii ..prefera sapca D&G ! Stai asa , ca nu inteleg. Ai vrut sa zici ca Nitro nu is casti bune sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 vemar sau cum se scrie ca nu am casca aici ... is casti bune ? mie m-a adus-o un prieten ... 400 ron m-a costat acum vre-o 3 ani dar nu am purtat nici 2 ore ... dar de acum neah o sa o tot port ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 am vazut castile airoh, si au preturi bune si design foarte placut (cel putin eu il ador). dar sunt de calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Pana acum eu sunt foarte multumit de Warrior-ul pe care l-am cumparat. Foarte confortabila, materiale de calitate, pare foarte solida si-mi da senzatia de siguranta, viziera nu se abureste (decat daca imi tin cagula peste nas), izoleaza bine fonic si e decent aerisita. Doar ca de pe la 80 la ora cu aerisirile deschise cam vajaie, dar nu mai rau ca alte casti (comparativ cu un AGV si un Nolan). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsr Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 am vazut castile airoh, si au preturi bune si design foarte placut (cel putin eu il ador). dar sunt de calitate? eu de a mea is f multumit e o elegere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 .....se vinde casca,buna,comoda,ieftin,folosita doar 1 an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 .....se vinde casca,buna,comoda,ieftin,folosita doar 1 an un pret ceva, o marime...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate