MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 1. 2. 3. 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 mai ipman cand ai fost la galati si noua nu ne-ai zis???? as-ti fie rusine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Pai deh, nu plec in delegatie cind vor muschii mei. A se observa conserva mare si gri de la servici. Abia am avut timp sa-l anunt si pe MOTOBRAND. Pe de alta parte, nu primesc reclamatii de la tine, ca ne-am vazut destul de des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2005 Pai deh, nu plec in delegatie cind vor muschii mei. A se observa conserva mare si gri de la servici. Abia am avut timp sa-l anunt si pe MOTOBRAND. Pe de alta parte, nu primesc reclamatii de la tine, ca ne-am vazut destul de des Asha ... asha... Da-i "na! na!" Ii dai un deget, shi i-ti ia toata mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Si eu am aflat in ultima clipa si ma bucur totusi ca am reusit sa ajung, chiar daca a fost pentru 30 de minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 Si eu am aflat in ultima clipa si ma bucur totusi ca am reusit sa ajung, chiar daca a fost pentru 30 de minute! A fost anuntzata de mine, la fel cum a fost shi stresul anuntzat! Insa unul dintre ei s-a infiintzat la locul stabiloit de intalnire cu Ipman. Nu zic cine, ca e secret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 poate ai vrut sa zici ca ai incercat sa ma anunti oricum mie imi lua juma' de an sa ajung ca is tot timpu' beat! nici nu-ti inchipui cat de greu merg cu motoru' intr-o stare avansata de mucificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Pai si ce? Crezi ca nu aveai loc in bena jeep-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 23, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2005 Pai si ce? Crezi ca nu aveai loc in bena jeep-ului? NU avea loc, sigur.... Caci, marele betzivan... se imprastie pe o suprafatza mai mare decat poate jeepul tau acoperi, cu doua plinuri facute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 bwahahahahahahaahahhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Mai sa fie, da' tare imprastiati sint galatenii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate