sensv Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 (editat) De vis ... Datorita ''profesorului'' Jumba care si-a bashicat degetele bagand piroane (aproape 350buc pe fiecare cauciuc), am trait o experienta dementiala pe golul alpin catre Transalpina - deasupra statiunii Ranca. DEMENTIAL !!!!! Multzam frumos, meshter Jumba !!! Nelush ... pune-o jos, man !!! Editat Ianuarie 6, 2009 de sensv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 ADEVARAT ASA DA PLIMBARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Da, o experienta superba. Insa presupun ca motoarele au fost duse cu remorca pana acolo si apoi urcat pana pe varful papusa pe ele. Ma tot uit la poza cu cauciucurile si salivez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2009 Da, o experienta superba. Insa presupun ca motoarele au fost duse cu remorca pana acolo si apoi urcat pana pe varful papusa pe ele.Ma tot uit la poza cu cauciucurile si salivez... Dap. Platforma si masina pana in statiune. Am avut noroc de drum bun anul asta la Ranca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Superb. Sper sa pot face si eu asta cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinn Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Foarte tare!!!! Data viitoare mergem impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 Foarte tare!!!! Data viitoare mergem impreuna! Clar ! Acum ...nu prea aveai ce face fara tinte pentru ca totul era o platosa imensa de gheata. Sa-si termine Nelush casa de la Crasna si ... mergem sa-i umplem curtea de motorizate. Taica-su abia ne asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) sunt cel mai mare bou ca n-am venit cu voi vezi ca noi pregatim ceva in bucegi Editat Ianuarie 7, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 sunt cel mai mare bou ca n-am venit cu voi vezi ca noi pregatim ceva in bucegi Hahahahaha ! Pentru cine nu stie: Stulewa (adik Jumba) este cel din ''cauza'' caruia am ajuns sa facem iesirea asta. El s-a ales cu degetele belite de la insurubat crampoane, noi ne-am ales cu pozele astea ... vezi ca noi pregatim ceva in bucegi Cand ? Cate zile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) Bravo dom'le Bocioaca, asa cand te vede omu' la costum si cu mobilu' care nu mai tace n'ar zice ca stii sa te dai pe doua roti. Poate-mi iau si io o caprioara anul asta sa ies cu voi. Hai noroace Editat Ianuarie 8, 2009 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 Poate-mi iau si io o caprioara anul asta sa ies cu voi.Hai noroace Hatzagane, fir-ai matale gura aurita . Vedea-te-as pe coclauri cu o caprioara portocalie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_d31 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 SUPER TARE!!! Vreau si eu! Chiar i-am vazut pe baieti cu motoretele pe acolo si ma uitatm ca prostul la ei:) . Chiar ma gandeam unde gasesti cauciucuri de alea. O ideea super tare ati avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 SUPER TARE!!! Vreau si eu! Chiar i-am vazut pe baieti cu motoretele pe acolo si ma uitatm ca prostul la ei:) . Chiar ma gandeam unde gasesti cauciucuri de alea. O ideea super tare ati avut. Cauciucurile sunt facute manual de Jumba 0723494817 (mai sus, in topic ''Stulewa''). Eu le am montate cu camere (normale) in interior si nu am avut nici o problema, desi am mers pe asfalt, in zona cu multe pietre, pe pamant inghetat bocna, am facut mici sarituri, .... Si, asa cum mai spus in topic, fiecare cauciuc are montate aprox 350 holtzsuruburi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 De vis ... Datorita ''profesorului'' Jumba care si-a bashicat degetele bagand piroane (aproape 350buc pe fiecare cauciuc), am trait o experienta dementiala pe golul alpin catre Transalpina - deasupra statiunii Ranca. DEMENTIAL !!!!! Multzam frumos, meshter Jumba !!! Nelush ... pune-o jos, man !!! O intrebare: ce cuie sunt in anvelope? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Eu le am montate cu camere (normale) in interior si nu am avut nici o problema, desi am mers pe asfalt, in zona cu multe pietre, pe pamant inghetat bocna, am facut mici sarituri, .... Si, asa cum mai spus in topic, fiecare cauciuc are montate aprox 350 holtzsuruburi . Pai si ai pus doar camera direct? N-ai pus ceva peste capetele de la holtzuruburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 Pai si ai pus doar camera direct? N-ai pus ceva peste capetele de la holtzuruburi? Habar n-am ce le-a pus meshteru' Jumba acolo . Nu cred ca le-a lasat capetele goale. Jumbaaaaaaa.... Raspunde-le la baieti O intrebare: ce cuie sunt in anvelope? Nu stiu. Sunt destul de mari. Tot meshteru Stulewa (mai sus in topic) va poate raspunde la obiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 De vis ... Datorita ''profesorului'' Jumba care si-a bashicat degetele bagand piroane (aproape 350buc pe fiecare cauciuc), am trait o experienta dementiala pe golul alpin catre Transalpina - deasupra statiunii Ranca. DEMENTIAL !!!!! Multzam frumos, meshter Jumba !!! Nelush ... pune-o jos, man !!! frumos frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Noah, bun, hai ca mi-am dat si io greata cu asta. Am pus un manson facut dintr-o camera mare de la ceva camion, lipita din 2 bucati, cat sa stea la montare, ca dupa aia, sta din cauza presiunii din cauciuc, deci e ok. Si dupa aia ... o fost demential! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Pe gheata....cu holsuruburi in cauciucuri nu am avut nici o problema... Pe fiecare crampon pe spate...iar pe fata mi-am stabilit eu un model...(in jur de 210 ) (pe spate am pierdut numaratoarea ) O camera veche sectionata pe interior si pusa peste ceea buna.... presiune 1.2 si riscul unei pene devine minim... 30 Ron + 2 ore de munca ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate