georgegogu Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Sunt tare fericit sa va anunt ca exista o noua motocicleta in oras si anume un SUZUKI RF600 ROSU care este al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Sa-ti traiasca, fara belele.....si udo frate cat mai mult ca sa ai bafta de ea da baga si niste poze cu lady s-o vedem si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 POZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 cred ca te-am vazut mai demult pe dacia... o ai de mai mult timp ? PS: Sa va iubiti unul pe altul . Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 cred ca te-am vazut mai demult pe dacia... o ai de mai mult timp ? PS: Sa va iubiti unul pe altul . Asfalt uscat SAMBATA AM LUAT-O SI INCA NU AM NUMAR DE INMATRICULARE,E VENITA SAPTAMANA TRECUTA DIN GERMANIA,NU AVEAI CUM SA MA VEZI PE DACIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Felicitari pentru achizitie si sa aveti grija unul de altul. Bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geosuzu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Sunt tare fericit sa va anunt ca exista o noua motocicleta in oras si anume un SUZUKI RF600 ROSU care este al meu /index.php?showtopic=30092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 SAMBATA AM LUAT-O SI INCA NU AM NUMAR DE INMATRICULARE,E VENITA SAPTAMANA TRECUTA DIN GERMANIA,NU AVEAI CUM SA MA VEZI PE DACIA A ok. Inseamna ca am vazut pe altcineva. Tot RF600 era si tot rosu. L-am vazut acum 2-3 saptamani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Multumesc la fel Toply si ma bucur ca mi-ai raspuns.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 (editat) Schimba-ti avatarul, ce dracu acum ai Suzuki si tu tot poza cu Yamaha ai? Editat Noiembrie 14, 2005 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Maine am sa fac si treaba asta,sper sa ma mai recunoasteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 19, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2005 va place avatarul meu,eeee ce zici domnu laur,iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate